Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2019. 10. 18, péntek, Lukács napja van. Holnap Nándor napja lesz.

Elkészült Magyarország legnagyobb fotószolgáltatását nyújtó partneri weboldala!


Ez nem csak egy egyszerű honlap, ez attól sokkal több! Ez az oldal NEKED készült, légy a partnerünk és használd ki a benne rejlő lehetőségeket, előnyöket!


A FOTOPARTNER által készített egyedi fényképes fotókönyvek, ajándéktárgyak, hímzések, fotógravírozások egyediségüknél fogva keresett és kedvelt ajándékok a vásárlók körében. Vezesd be ezen a szolgáltatásokat honlapodra, és adj egy újabb pénzkereseti lehetőséget magadnak, ezzel is növelve nézettségét, látogatottságát oldaladnak. Amennyiben a Te oldaladon keresztül regisztrálnak új partnerek, úgy az Ő oldaluk forgalmából is megkapod részesedésedet. Ahhoz, hogy profitodat, bevételedet még jobban növelhesd, ajánlj a FOTOPARTNER részére további oldalakat partneri regisztrációra, hogy az ő forgalmuk után is megkapd megérdemelt jutalékodat. Ez a rendszer részedre egy PASSZIV és ÁLLANDÓ, folyamatos pénzkereseti lehetőséget nyújt.

Minden forgalmadat legyen az fotókidolgozás, ajándéktárgy rendelés vagy éppen partnerajánlás, oldaladon keresztül regisztrált új partnerek forgalma utáni jutalék , a fotoadmin.hu oldalon saját belépési jelszavaddal védve tudod követni és figyelemmel kísérni. A rendelő programot kérheted saját lógóddal, arculatod színvilágához igazítva is.

Továbbá nyereményjátékainkkal, fotópályázatainkkal, sorsolásainkkal és nem utolsó sorban az egyedülállóan felhasználó barát, interaktív rendelőprogramunkkal segítünk Neked abban, hogy aktívan részt vehess az egyre fokozódó, egyre szorosabb piaci versenyben, amely kialakult mára a fotókidolgozás és egyedi fényképes ajándéktárgyak területén. Regisztráld magadat rendszerünkben teljesen díjmentesen, INGYEN és Légy a partnerünk!
RészletekCsatlakozási lehetőségek fényképészek, fotóüzletek részére

Fotóüzletem van és szeretnék csatlakozni…

  …nincs honlapod, nincs laborgéped?
  …van honlapod, de nincs laborgéped, nincs rendelőprogramod?
  …van honlapod, van laborgéped, de nincs rendelőprogramod?
 

…van honlapod, van laborgéped, van fotórendelő programod is?
Vállalkozó, visszaszámlázással

Van honlapom és szeretnék csatlakozni, pénzt keresni...

  … ajándéktárgy és fotókidolgozást adunk az oldaladra
Magánszemély, jövedelemadó megfizetéssel

Csatlakoznék mint magánszemély, és szeretnék rendelőprogramot...

  … ajándéktárgy és fotókidolgozást adunk az oldaladra
Törzsvásárlói kedvezményért, pontgyűjtő regisztráció

Nincs honlapom, kedvezményesen szeretnék vásárolni

  Vásárlásaid után pénzt érő pontokat kapsz
Partner ajánló jutalékért

Imerek egy vagy több nagy látogatottságu honlapot, szeretném ajánlani

  Az ott történt minden vásárlás után, jutalékot kapsz
FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek