Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2019. 7. 17, szerda, Endre, Elek napja van. Holnap Frigyes napja lesz.


Cégek részére, akik saját honlappal rendelkeznek és pénzt szeretnének keresni vele

Van honlapunk és szeretnék csatlakozni, pénzt keresni a FOTOPARTNER partnerprogrammal.Ha rendelkezel hírlevéllel is, vagy kifejezetten nagy látogatottságú a Weboldalad, most állandó jövedelemforrássá teheted látogatottsági potenciád! Gondolj bele, mekkora lehetőséget rejt egy saját fotórendelő program az oldaladon, mellyel kielégítheted látogatóid ezen igényeit is, hiszen mindenki szokott fényképezni és mindenkinek van odahaza néhány előhívatlan fotója. Ezzel a szolgáltatással egy újabb lehetőséget adhatsz magadnak és nyújthatsz az oldaladra látogatóknak. További szolgáltatásként lehetőséged van arra, hogy látogatóid hímzett ajándékokat, fotógravírozást, vagy egyedi fényképes ajándéktárgyakat rendelhessenek oldaladon, melyeken saját gyermekeiket, vagy akár cégük lógóját is viszont láthatják.

Természetesen nem beszélve arról, hogy ez milyen mértékben növelheti az oldaladra visszalátogatók számát, az oldalad nézettségét, majd az ezzel járó profit növekedést, többletkereseti lehetőséget. Ezen lehetőségeid elérésének első lépcsője, hogy regisztrálod magadat a FOTOPARTNER rendszerében teljesen díjmentesen, INGYEN.

A megvásárolt termékek után /fotókidolgozás, hímzés, fotógravírozás, egyedi fényképes ajándékok/ bruttó 8% kedvezményt /árrést/ biztosítunk részesedésként a FOTOPAERTNER-töl, amelyeket határozatlan ideig /amíg a regisztrációd él/ tárol a FOTOPARTNER fotoadmin.hu adminisztrációs rendszere.

Ha regisztráltál, és adataid bekerültek a FOTOPARTNER adatbázisába, küldünk részedre egy Photo Business kártyát, amely tartalmazza adataidat és belépési kódodat az adminisztrációs felületedre, ahol minden forgalmadat, minden jutalékod alakulását külön-külön /fotókidolgozásból illetve az ajándéktárgyakból/ tudod követni, figyelemmel kísérni.  Ezzel párhuzamosan elküldünk részedre egy azonosítóval ellátott linket is, amelyet csak egyszerűen beillesztesz az oldaladba, mivel így tudjuk azonosítani a rajtad keresztül történt megrendeléseket. A link beillesztése után már rendelhetnek is saját, On-line fotó és ajándéktárgy rendelő oldaladról. A rendelő programodat kérheted saját lógóddal, arculatod színéhez igazítva is, amit a FOTOPARTNER teljesen INGYEN elkészít részedre. A legfrissebb egyedi ajándék akciókról kimenő hírleveleket is a Te neved alatt küldjük látogatóid, felhasználóid felé. Ha a Te oldaladon keresztül új partnerek regisztrálnak, csatlakoznak úgy az Ő forgalmuk után is megkapod 2% részesedésedet.


Még egy fontos, további pénzkereseti lehetőség!
Ahhoz, hogy profitodat, bevételedet még jobban növelhessed, ajánlj a FOTOPARTNER részére további nagy látogatottságú honlapokat partneri regisztrációra, hogy az ő forgalmuk után is megkaphasd megérdemelt jutalékodat. A partneri ajánlás utáni részesedésed 2%. Ez az ajánló rendszer egy további PASSZIV és ÁLLANDÓ, folyamatos pénzkereseti lehetőséget nyújt vállalkozásod részére.

A fotoadmin.hu oldalon is be kell tartanunk az adatvédelmi előírásokat, szabályokat, ezért csak /statisztikákban/ az ajánlott partnereid utáni százalékod jelenik meg, illetve az Ő forgalmuk után járó Forintjaid. A befolyt jutalékaidat megtekintheted időszakosan is, leszűkítheted akár hónapra, hétre, napra vagy egy adott idővallumra is. Itt a fotoadminban tudod jelszavadat, e-mail címedet, és azt az összeghatárt megjelölni, hogy mikor szeretnéd összegyűlt Forintjaidat kivenni, levásárolni. Amikor ezt a megjelölt határt elérted rendszerünk automatikusan egy e-mailt küld részedre, hogy Forintjaidat beválthatod. Elért Forintjaid kivételének limitjét az Admin felületeden tetszés szerint átállíthatod.  Ha Jutalékaidat levásárolod a FOTOPARTNER egy további extra, plusz 10% kedvezménnyel lep meg, hogy pénzed még többet érjen!


Jutalékod kifizetése visszaszámlázással
Számlaképes vállalkozóként /jutalék visszaszámlázással/ regisztráltál /vállalkozás vagy cég/ a FOTOPARTNER oldalon, így kiszámlázod felénk az összegyűlt jutalékaidat /ha elérted az általad megjelölt összeghatárt/, és mi azt kifizetjük, átutaljuk részedre. De lehetőséged van levásárolni összegyűlt jutalékaidat további jelentős 10% kedvezménnyel is, hogy pénzed még többet érjen!


Kiszállítás
Az elkészült fotókidolgozások illetve fényképes ajándéktárgyak kiszállítását a FOTOPARTNER magára vállalja. Ez azt jelenti, hogy a Te oldaladon keresztül megrendelt termékeket kiszállítjuk megrendelőid felé, mellékelve hozzá a számlát, amin részletesen feltüntetjük a szállítási költséget és a termék(ek) vételárát. Vevőid a vételárat, a futárszolgálaton keresztül fizetik meg a FOTOPARTNER részére. Ezen megrendeléseket természetesen az adminisztrációs felületeden részletesen nyomon tudod követni.


Ha a késsz terméket Te, szeretnéd kiszállítatni
Ebben az esetben Te postázod ki a kész termékeket vásárlóid felé a saját számláddal a saját neved alatt. Mi, a jutalékoddal csökkentett összegről fogjuk a szállítólevelet, illetve a számlát kiállítani, mellékelni részedre. A Termékeket, ha kéred, akár becsomagolva, tovább szállításra késszen is elküldjük. Elszámolása a legyártott termékeknek egyedei megegyezés alapján történik. Bruttó 10.000 Forint felett, a telephelyedre történő kiszállítás költségét a FOTOPARTNER magára vállalja.Csatlakozz és keress pénzt!   regisztrálj

FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek