Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2019. 8. 21, szerda, Sámuel napja van. Holnap Menyhért napja lesz.


Törzsvásárlói kedvezményért pontgyűjtő regisztráció, Partnert ajánlok további jutalék pontokért

Ismerek egy vagy több nagy látogatottságú honlapot, szeretném ajánlani, szeretnék vele levásárolható pontokat gyűjteni.


Vásárlásaid után pénzt érő pontokat szeretnél kapni?
Van honlapod, blogod és szeretnél pontokat gyűjteni?
Nincs honlapod, blogod de szeretnél pontokat gyűjteni?
Az összegyűlt pontjaid vásárláskor még többet érjenek?


… avagy, hogyan gyűjts pontokat egyedi fényképes ajándékokkal miközben örömet szerzel barátaidnak, ismerőseidnek?A FOTOPARTNER egy olyan lehetőséget kínál számodra, amely vásárlásaiddal, barátaid, ismerőseid, kapcsolataid bevonásával lehetővé teszi, hogy akár szórakozva is pénzt érő pontokat gyűjthess, kereshess!


Partnerprogramunk Photo pontgyűjtő rendszeréhez való csatlakozásoddal, pénzt érő pontokat gyűjthetsz. Itt egy különbség van a többi regisztrációs lehetőségekkel szemben mivel nem vagy vállalkozó, hogy itt nem gurul a Forint, itt pontokat kapsz vásárlásaid után. Egy Forint egy pontot ér. Továbbá, hogy pontjaid számát még jobban növelhesd, ajánlj a FOTOPARTNER részére további barátokat, ismerősöket partneri regisztrációra, hogy az Ő forgalmuk után is megkaphasd megérdemelt Photo pontjaidat. A partnerajánlásod utáni jutalékod a forgalmuk 2%-a. De ha tudsz egy nagyobb látogatottságú oldalt ajánlani, abban az esetben kaphatsz teljesen egyedi jutalékot is. Ez a partnerajánlási lehetőség további PASSZIV és ÁLLANDÓ, folyamatos pontgyűjtő lehetőséghez juttat. Mint törzsvásárló figyelemmel tudod követni pontjaidat, forgalmaidat, vásárlásaidat saját adminisztrációs felületeden.

Regisztrációd után rendszerünk, mint Photo Point pontgyűjtő törzsvásárlót regisztrál. Regisztrációd előnye, az egyszeri vásárlókkal szemben, hogy a megvásárolt termékek után jutalékként Photo pontokat kapsz, az az a FOTOPARTNER oldalon minden vásárlásodból /fotókidolgozás, hímzés, fotógravírozás, egyedi fényképes ajándékok/ 4% törzsvásárlói kedvezményt kapsz, amelyeket határozatlan ideig /amíg a regisztrációd él/ tárol a FOTOPARTNER fotoadmin.hu adminisztrációs rendszere. Pontjaid kivételének, levásárlásának limitjét Te magad tudod az Admin felületeden beállítani.Van honlapod
Amennyiben rendelkezel saját honlappal vagy bloggal, úgy regisztrációd után küldünk részedre egy azonosítóval ellátott hivatkozást, amit egyszerűen csak beillesztesz, kiteszel oldaladra, és azon keresztül kapsz elérést, vásárlási lehetőséget a FOTOPARTNER oldalára. Így minden vásárlásod után, jutalék pontjaid jóváíródnak a fotoadmin.hu oldalon. Továbbá az oldaladon keresztül regisztrált partnerek utáni jutalékod a forgalmuk 2%-a. Ezen regisztrációkat természetesen az adminisztrációs felületeden részletesen tudod követni, az ebből járó jutalék pontjaiddal együtt. Saját vásárlásaid után 4% törzsvásárlói kedvezményt kapsz.


Nincs honlapod
Amennyiben nem rendelkezel saját honlappal vagy bloggal, úgy regisztrációd után, ha már rendszerünk is felvett a fotoadmin.hu regisztrációs oldalra, elküldünk részedre egy Photo Point kártyát, amely tartalmazza adataidat és belépési kódodat az adminisztrációs felületedre. Itt belépve tudod eldönteni, hogy vásárolni szeretnél, vagy csak pontjaidat, jutalékaidat, eddigi vásárlásaidat szeretnéd megnézni, nyomon követni. Te is ajánlhatsz partnereket regisztrációra, jutalékod a forgalmuk 2%-a, saját vásárlásaid után 4% törzsvásárlói kedvezményt kapsz. Természetesen az adminisztrációs felületeden részletesen tudod követni jutalékaidat, pontjaiddal együtt.
Pontjaid levásárlása
Az általad megjelölt jutalékpontok elérése esetén e-mailt küldünk részedre, hogy az összegyűlt pontjaidat levásárolhatod a FOTOPARTNER oldalán további nagy kedvezményekkel. Kedvezményed 10%, hogy pontjaid még többet érjenek!


Pontjaid felhasználásának menete
Amennyiben elérted a levásárolható pontjaid mennyiségét, vásárlásod végösszegéből levonjuk pontjaidat /1 Forint, 1 pont/ illetve ha nem költesz el minden pontot, a terméket jóváírjuk részedre és a maradék pontjaidat a rendszer tovább göngyölíti. Pontjaidat a Fotoadmin oldalon tudod nyomon követni.


Kiszállítás
Az általad megrendelt, illetve az oldaladon keresztül megrendelt termékeket a FOTOPARTNER kiszállíttatja, mellékelve hozzá a részletes számlát. A termék(ek) vételárának kiegyenlítésével jutalék pontjaid automatikusan jóváíródnak adminisztrációs felületeden. A vételár kiegyenlítése a postai kézbesítőn, vagy a futárszolgálaton keresztül történik..
 

Adatvédelem
A fotoadmin.hu adminisztrációs oldalon is be kell tartanunk az adatvédelmi előírásokat, szabályokat, ezért csak /statisztikákban/ az ajánlott partnereid utáni százalékod jelenik meg, illetve az Ő forgalmuk után járó pontjaid. A befolyt jutalék pontjaidat megtekintheted időszakosan is, leszűkítheted akár hónapra, hétre, napra vagy egy adott idővallumra is. Itt a fotoadminban tudod jelszavadat, e-mail címedet, és azt az összeghatárt megjelölni, hogy mikor szeretnéd összegyűlt pontjaidat levásárolni. Elért pontjaid kivételének limitjét az Admin felületeden tetszés szerint átállíthatod.Csatlakozz és gyűjts pontokat, hogy minnél nagyobb kedvezménnyel vásárolhass! !   regisztrálj

FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek