Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2019. 9. 18, szerda, Diána napja van. Holnap Vilhelmina napja lesz.


Csatlakozási lehetőségek fényképészek, fotóüzletek részére

Fotóüzletem van, szeretném bővíteni szolgáltatásaimat, szeretnék csatlakozni a FOTOPARTNER partnerprogramjához.


 
Nincs honlapod, nincs laborgéped?   regisztrálj

Ezt a problémát pillanatok alatt orvosolhatod. Nem kell mást tenned, mint regisztrálnod, és kollégáink máris rendelkezésedre állnak.

Regisztrációd után felvesszük Veled a kapcsolatot E-mail-ben, telefonon, és ha szükséges személyesen is, és kollégáink bemutatnak néhány weboldal mintát, amely igazodik üzleted megjelenéséhez. Ha további elképzeléseid, ötleteid vannak oldalad elkészítésével, kivitelezésével kapcsolatban, mi segítünk abban is, majd a keresőkben pozícionáljuk.

Ebbe az elkészült weboldaladba integráljuk a FOTOPARTNER rendelőprogramot, amely tartalmazza a fotószolgáltatással és ajándékgyártással kapcsolatos összes lehetőséget /hímzés, fotógravírozás, fotókidolgozás, egyedi fényképes transzfer ajándékok, fotókönyvem/. Továbbá a fotózáshoz tartozó egyéb szolgáltatásokat is, mint például:

Fotóáruház - www.Digimarket.hu
E-képtár - www.Myalbum.hu
Hirdetési oldal - www.Aprotuti.hu

illetve az egyéb nyereményjátékokkal /nyaralj ingyen nyerj velünk, regisztrálj és nyerj, ajánlj témát szavazáshoz, fotópályázatokkal, ajánlj témát a pályázatokhoz/.Van honlapod, de nincs laborgéped, nincs rendelőprogramod?   regisztrálj

Regisztrációd után felvesszük a kapcsolatot e-mailen, telefonon, esetleg személyes találkozón, majd megnézzük weboldaladat, megbeszéljük, hogy milyen formában csatlakozz a FOTOPARTNER hálózatához, Pl.: saját neveddel, színvilágoddal, lógóddal. Hogy elinduljon áruházad, elküldünk részedre egy azonosítóval ellátott linket is, amelyet csak egyszerűen beillesztesz az oldaladba, mivel így tudjuk azonosítani a rajtad keresztül történt megrendeléseket. A link beillesztése után már rendelhetnek is saját, On-line fotó és ajándéktárgy rendelő oldaladról.

A rendelőprogram tartalmazza a fotószolgáltatással és ajándékgyártással kapcsolatos összes lehetőséget /hímzés, fotógravírozás, fotókidolgozás, egyedi fényképes transzfer ajándékok, fotókönyvem/. Továbbá a fotózáshoz tartozó egyéb szolgáltatásokat is, mint például fotóáruház /www.digimarket.hu/, e-képtár /www.myalbum.hu/, hirdetési oldal /aprotuti.hu/, illetve az egyéb nyereményjátékokkal /nyaralj ingyen nyerj velünk, regisztrálj és nyerj, ajánlj témát szavazáshoz/, fotópályázatokkal /ajánlj témát a pályázatokhozVan honlapod, van laborgéped, de nincs rendelőprogramod?   regisztrálj

Ebben az esetben mivel saját laborral rendelkezel és Te magad, ki tudod dolgozni megrendelőid képeit, a FOTOPARTNER egy fotórendelő programot biztosít számodra egy ajándék rendelő modullal együtt, csatlakozási díj nélkül, teljesen INGYEN.

Ahhoz, hogy elinduljon oldaladon saját fotórendelő programod, regisztrációd után átadunk egy azonosítóval ellátott linket, amelyet csak egyszerűen beillesztesz az oldaladba, mivel így tudjuk azonosítani a rajtad keresztül történt megrendeléseket. A link beillesztése után már rendelhetnek is saját, On-line fotó és ajándéktárgy rendelő oldaladról. Ezzel egy időben beépítésre, kerül az ajándékrendelő modul is oldaladba, amely tartalmazza az ajándékgyártással kapcsolatos összes lehetőséget /hímzés, fotógravírozás, egyedi fényképes transzfer ajándékok, fotókönyvem/. Továbbá a fotózáshoz tartozó egyéb szolgáltatásokat, mint például fotóáruház /www.digimarket.hu/, e-képtár /www.myalbum.hu/, hirdetési oldal /aprotuti.hu/, illetve az egyéb nyereményjátékokkal /nyaralj ingyen nyerj velünk, regisztrálj és nyerj, ajánlj témát szavazáshoz/, fotópályázatokkal, ajánlj témát a pályázatokhoz. Természetesen kérheted bármelyik modul / fotóáruház /www.digimarket.hu/, e-képtár /www.myalbum.hu/, hirdetési oldal /aprotuti.hu/ kihagyását is az oldaladon, ha Te már rendelkezel valamelyikkel pl.: fotóáruházzal.

Ha készítesz már valamilyen fényképes ajándéktárgyat digitális laborgépednek köszönhetően, mint pl.: egyedi naptár, üdvözlőkártya… ne okozzon fejtörést ez sem a részedre, mert a FOTOPARTNER kiiktatja az oldalból automatikusan-e modulokat, hogy profilodat, üzleti vállalkozásodat még véletlenül se zavarja. Ám érdemes elgondolkodni azon, hogy ez egy virtuális piactér ahol azon vásárlók rendelnek nagyobb részben, akik esetleg nem is ismerik üzletedet, hiszen lehet, hogy éppen az ország másik felében laknak. Összegezve, ez egy másik piac melynek profitját is kár lenne kihagynod.

A program Indulása előtt küldünk egy Photo Bussines kártyát, amely tartalmazza adataidat és a belépési kódodat a fotoadmin.hu oldalra ahol minden forgalmadat, minden jutalékod alakulását külön-külön /fotókidolgozásból illetve az ajándéktárgyakból/ tudod követni, figyelemmel kísérni. Ezen az ADMIN felületen tudod áraidat, szállítási költségeidet, extra szolgáltatásaidat pl.: piros szem effektus, barnított, fekete-fehér képeid, transzfer költségedet beírni, megváltoztatni. Itt tudod a hozzád befutott rendeléseidet megtekinteni, letölteni kidolgozásra, valamint karbantartani.Van honlapod, van laborgéped, van fotórendelő programod is?   regisztrálj

Mivel saját laborral, honlappal és fotórendelő programmal is rendelkezel már, ebben az esetben a FOTOPARTNER további szolgáltatásként egy ajándéktárgy rendelő programot tud nyújtani vállalkozásod részére, hogy weboldaladat még színesebbé, vonzóbbá tehesd látogatóid számára. A rendelőprogram tartalmaz hímzés, fotógravírozás, fényképes ajándékok /transzfernyomás/, fotókönyvem rendelési lehetőséget.

Természetesen ha készítesz már valamilyen fényképes ajándéktárgyat digitális laborgépednek köszönhetően, mint pl.: egyedi naptár, üdvözlőkártya … ne okozzon fejtörést ez sem a részedre, mert a FOTOPARTNER kiiktatja az oldalból automatikusan ezen modulokat, hogy profilodat, üzleti vállalkozásodat még véletlenül se zavarja. Ám érdemes elgondolkodni azon, hogy ez egy igen nagy virtuális piactér, ahol azon vásárlók rendelnek nagyobb részben, akik esetleg nem is ismerik üzletedet, hiszen lehet, hogy éppen az ország másik felében laknak. Összegezve, ez egy másik piaci lehetőség, melynek profitját is kár lenne kihagynod.

Ha regisztráltál, és adataid belekerültek a FOTOPARTNER adatbázisába, elküldünk részedre egy Photo Bussines kártyát, amely tartalmazza adataidat és a belépési kódodat a fotoadmin.hu oldalra ahol minden forgalmadat, minden jutalékod alakulását figyelemmel tudod kísérni. Programozónk pedig küld egy azonosítóval ellátott linket, amelyet csak egyszerűen beillesztesz az oldaladba, és már rendelhetnek is saját, egyedi fényképes ajándéktárgy rendelő oldaladról.A fenti regisztrációs lehetőségek mellé tartozó juttatások, további pénzkereseti lehetőségek, saját adminisztrációs felület…

Csatlakozásod a FOTOPARTNER hálózatához teljesen díjmentes INGYENES.

Indulásod előtt a FOTOPARTNER elküld részedre egy Photo Bussines kártyát, amely tartalmazza adataidat és a belépési kódodat a fotoadmin.hu oldalra ahol minden   forgalmadat, minden jutalékod alakulását külön-külön /fotókidolgozásból illetve az ajándéktárgyakból/ tudod követni, figyelemmel kísérni.

Ha kéred, a partnerprogramot saját lógóddal is ellátjuk, valamint oldalad színvilágához is igazítjuk.

Természetesen van lehetőséged választani, hogy melyik modult kéred, illetve nem kéred az oldaladra.
 
A legfrissebb akciókról kimenő hírleveleket is a Te neved alatt küldjük látogatóid, felhasználóid felé, amelynek fejlécét is elkészítjük.

A megrendelt és megvásárolt termékek után /fotókidolgozás, hímzés, fotógravírozás, egyedi fényképes ajándékok/ bruttó 10% kedvezményt /árrést/ biztosítunk részesedésként a FOTOPAERTNER-töl, amelyeket határozatlan ideig /amíg a regisztrációd él/ tárol a FOTOPARTNER fotoadmin.hu adminisztrációs rendszere. Természetesen a jutalék megállapítása lehet ettől eltérő és teljesen egyedi is.

Ahhoz, hogy profitodat, bevételedet még jobban növelhessed, ajánlj a FOTOPARTNER részére további honlapokat partneri regisztrációra, hogy az ő forgalmuk után is megkaphasd megérdemelt 2% jutalékodat. Ez a rendszer a továbbiakban egy PASSZIV és ÁLLANDÓ, folyamatos pénzkereseti lehetőség lesz részedre. Mindezek forgalmát úgyszintén a fotoadmin.hu oldalán saját belépési jelszavaddal védve tudod követni, figyelemmel kísérni.

A fotoadmin.hu oldalon is be kell tartanunk az adatvédelmi előírásokat, szabályokat, ezért csak /statisztikákban/ az ajánlott partnereid utáni százalékod jelenik meg, illetve az Ő forgalmuk után járó Forintjaid. A befolyt jutalékaidat megtekintheted időszakosan is, leszűkítheted akár hónapra, hétre, napra vagy egy adott idővallumra is. Itt a fotoadminban tudod jelszavadat, e-mail címedet, és azt az összeghatárt megjelölni, hogy mikor szeretnéd összegyűlt Forintjaidat kivenni, levásárolni. Amikor ezt a megjelölt határt elérted rendszerünk automatikusan egy e-mailt küld részedre, hogy Forintjaidat beválthatod. Elért Forintjaid kivételének limitjét az Admin felületeden tetszés szerint átállíthatod.


Ha Jutalékaidat levásárolod a FOTOPARTNER egy további extra, plusz 12% kedvezménnyel lep meg, hogy pénzed még többet érjen!

FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek