Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2020. 4. 1, szerda, Hugó napja van. Holnap Áron napja lesz.Partneri együttműködés leírása


A FOTOPARTNER Partnerprogramhoz történő csatlakozásod teljesen díjmentes, INGYENES!


Elkészült Magyarország legnagyobb fotószolgáltatását nyújtó partneri weboldala!   részletek

Keress pénzt, gyűjts pontokat több szinten keresztül! Hálozatépítés!   részletek


A FOTOPARTNER Partnerprogram lehetőséget, és további plusz jövedelmet biztosít számodra azzal, hogy saját, vagy céged honlapjába illesztve több új szolgáltatással /On-line fotószolgáltatás, fényképes ajándéktárgyak / is bővülhetsz. A FOTOPARTNER által készített egyedi fényképes ajándéktárgyak egyediségüknél fogva nagyon kedvelt ajándékok a vásárlók körében. Vezesd be ezeket a szolgáltatásokat honlapodra, és adj egy újabb pénzkereseti lehetőséget magadnak, hogy ez által is növeld nézettségét, látogatottságát oldaladnak.

A látogatóid által vásárolt termékek forgalmából jutalékot vagy pontokat kapsz, sőt ha további nagylátogatottságú oldalakat ajánlasz nekünk, mi rajtad keresztül regisztráljuk Őket, hogy forgalmuk után is megkaphasd további megérdemelt jutalékodat.

A FOTOPARTNER biztosítja számodra a Fotoadmin oldalon,  forgalmaid, jutalékaid, vásárlásaid nyomon követését.


Fotószolgáltatás
On-line digitális képkidolgozás, poszterek, üdvözlőkártyák…
Ha van saját digitális laborod, akkor az On-line fotórendelő oldalról érkező megrendeléseket Te magad tudod kidolgozni,  hozzád érkeznek be.
A Fotoadmin oldalon tudod áraidat, szállítási költségeidet magad beállítani.

Egyedi fényképes ajándéktárgyak
Póló, bögre, puzzle, egérpad, kulcstartó, hűtőmágnes, gyertya, partedli, plüssfigurák…

Hímzett ajándékok
Törölközök, baseball sapkák, pólók, saját egyedi felirattal, választható grafikákkal vagy mindkettővel együtt.

Fényképes fotógravírozás
Kulcstartók, medálok, fémkulacsok…

További szolgáltatásainkFotókönyvem – saját képeidből készült egyedi képeskönyv, Myalbum – ingyenes On-line fotóalbum, Aprotuti – ingyenes hirdetési oldal, DigiMarket – fotóáruház, Fotópályázatok, Nyaralj Ingyen Nyerj Velünk … !Ha magánszemély vagy gyűjts pontokat, legyél törzsvásárló
A szolgáltatásokat, (modulonként) mint magánszemély külön, külön is kérheted honlapodra, legyen az On-line digitális képkidolgozás, hímzés, gravírozás vagy akár egyedi fényképes ajándéktárgyak rendelési lehetősége.

A regisztrációd után egy azonosítóval ellátott linket kapsz, amelyet csak egyszerűen beillesztesz az oldaladba. Különböző méretű bannereket is ki tudsz tenni az oldaladra, amely  a FOTOPARTNER oldalára irányítja megrendelőidet. Forgalmaidat, (a létrejött eladásaidat) amely rajtad keresztül érkezett, regisztráljuk rendszerünkben, és jutalékként pontokat írunk jóvá Admin felületeden.

A jutalékodat, megrendeléseidet Te is nyomon tudod követni a Fotoadmin oldalon, amit   FOTOPARTNER-től  kapott jelszóval tudsz megtekinteni, ellenőrizni.Ha vállalkozó vagy
Természetesen a szolgáltatásokat, (mint modulokat) külön, külön is kérheted vállalkozásod honlapjára. Legyen az On-line digitális képkidolgozás, hímzés, gravírozás, vagy akár egyedi fényképes ajándéktárgy rendelési lehetőség.

A regisztrációd után egy azonosítóval ellátott linket kapsz, amelyet csak egyszerűen beillesztesz az oldaladba. Különböző méretű bannereket is ki tudsz tenni az oldaladra, amely  a FOTOPARTNER oldalára irányítja megrendelőidet. Forgalmaidat, (a létrejött eladásaidat) amely rajtad keresztül érkezett, regisztráljuk rendszerünkben, és jutalékként pontokat írunk jóvá Admin felületeden.

Kérheted oldalad egyéniségére, arculatára szabva is a szolgáltatásokat, akár külön, akár egyben is. Saját honlapodba integrálva készíti el számodra a FOTOPARTNER  virtuális Web-áruházadat, amelyet programozód beilleszt a saját oldaladba. De kérésedre a FOTOPARTNER mindezt díjmentesen is elvégzi részedre!

Ha van saját digitális laborod, akkor az On-line fotórendelő oldalról érkező megrendeléseket Te magad tudod kidolgozni. A megrendelések hozzád futnak be. A Fotoadmin oldalon tudod áraidat, szállítási költségeidet magad beállítani.

A jutalékodat, megrendeléseidet nyomon tudod követni a Fotoadmin oldalon, amit   FOTOPARTNER-től  kapott belépési jelszóval tudsz megtekinteni, ellenőrizni.
 
Jutalékod lehet fix vagy személyre szabottan egyedi. Utóbbi esetben az oldalad látogatottságától, nézettségétől is nagymértékben függ kereseted. Lehetsz a sávosan kialakított rendszerben is, ahol a havonta értékesített termékek darabszámától függ egyedi árad.

Jutalékaid kifizetése, mivel vállalkozó vagy, ellenszámla fejében történik.Működés /technikai, és logisztikai háttér/

A FOTOPARTNER Partnerprogramhoz történő csatlakozásod teljesen díjmentes, INGYENES!

Csatlakozási szándékod jelzéséhez csak a regisztrációs adatlapot kell hiánytalanul kitöltened. A sikeres regisztrációdat követően, és annak elfogadása után a kölcsönösen működtetett Web-áruházból illetve az oldaladon elhelyezett link és banner segítségével érkező átirányított látogatók megrendeléseit a FOTOPARTNER regisztrálja. A Fotoadmin oldalon egy saját jelszóval védett statisztikai (Admin) felületet kapsz, ahol folyamatosan, valós időben kísérheted figyelemmel a honlapodon elhelyezett, és saját arculatodra kialakított Web-áruházad megrendeléseit, jutalékaid alakulását, illetve módosíthatod saját adataidat.

A FOTOPARTNER teljes technikai, és logisztikai hátterét biztosítja a vállalkozóknak, és magánszemélyeknek azzal, hogy az egyedi ajándéktárgyakat és az On-line képkidolgozást a legyártástól a megrendelőhöz való eljuttatásáig elvégzi.

A FOTOPARTNER folyamatosan rendelkezésedre bocsátja a dinamikus banner kiosztással működő, aktuális ünnepekhez, alkalmakhoz kapcsolódó anyagokat. A dinamikus banner kiosztásának lényege, hogy a Partneri szerződés megkötése után, az általad kiválasztott bannerhez tartozó kodot egyszerűen beilleszted az oldaladba és automatikusan megjelenik az aktuális alkalomnak megfelelő reklám.

Partnereinek a FOTOPARTNER az esetleges változásokról, fejlesztésekről, időszakos hírlevelében tájékoztatást küld.A FOTOPARTNER partnerprogrammal kapcsolatos kérdéseid, ötleteid elkűldéséhez kérjük klikkelj ide.

                                                Regisztrálj, csatlakozz, és keress még több pénzt
 

FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek