Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2019. 9. 19, csütörtök, Vilhelmina napja van. Holnap Friderika napja lesz.

Elkészült Magyarország legnagyobb fotó és egyedi ajándék szolgáltatását nyújtó partneri weboldala!

Ez nem csak egy egyszerű honlap, ez attól sokkal több! Ez az oldal NEKED készült, légy a partnerünk és használd ki a benne rejlő lehetőségeket, előnyöket!


Bevezető
A FOTOPARTNER oldal Magyarország legnagyobb fotó és interaktív ajándékrendelő, partneri weboldala. Segítségével képeidet, fényképes ajándékaidat otthonról is kényelmesen megrendelheted, bővítheted honlapod sokszínűségét, látogatóidnak egy újabb szolgáltatást nyújthatsz oldaladon fényképészként, weboldal tulajdonosként, vállalkozóként, magánszemélyként is. Hiszen az egyedi fényképes fotókönyvek, ajándéktárgyak, hímzések, fotógravírozások egyediségüknél fogva keresett és kedvelt ajándékok a vásárlók körében. Ezért vezesd be ezeket a szolgáltatásokat honlapodra, és adj egy újabb pénzkereseti lehetőséget magadnak, ezzel is növelve nézettségét, látogatottságát oldaladnak. A rendelő programot kérheted saját lógóddal, arculatod színvilágához igazítva is.

Továbbá a FOTOPARTNER egy olyan egyedülálló rendszert is kiépített a képkidolgozás és az egyedi fényképes ajándéktárgyak piacán, amely az országban egyedülálló, és maximálisan kihasználja az Internet adta lehetőségeket. Ez a módszer az interneten történő partneri kereskedést, valamint a további partnerek ajánlása után járó többszintű pénzkereseti, pontgyűjtési lehetőségét kínálja. /Rövid ismertetése partnerajánlásodnak - többszintű értékesítés/

Nyereményjátékainkkal, fotópályázatainkkal, sorsolásainkkal és nem utolsó sorban az egyedülállóan felhasználó barát, interaktív rendelőprogramunkkal segítünk Neked abban, hogy aktívan részt vehess az egyre fokozódó, egyre szorosabb piaci versenyben, amely kialakult mára a fotókidolgozás és egyedi fényképes ajándéktárgyak területén. Regisztráld magadat rendszerünkben teljesen díjmentesen, INGYEN és Légy a partnerünk!


Mi az a FOTOPARTNER Partnerprogram?
Partnerprogramunkkal az Interneten való fotó és fényképes ajándéktárgyak sokszínűségét, minőségi, magas szintű kiszolgálását tűztük ki célul. Mindezt, egy egyedülállóan felhasználó barát interaktív rendelőprogrammal, a világ élvonalába tartozó legmodernebb gépekkel, a kiváló minőséget képviselő alapanyagokkal, és a magas szinten képzett munkatársakkal, valamint a rendszerhez kapcsolódó partnerekkel kívánjuk megvalósítani. Továbbá, a FOTOPARTNER partnerprogrammal lehetőséget szeretnénk biztosítani számodra és a csatlakozó Partnereink számára, hogy saját termék, saját géppark kiépítése nélkül, bármiféle anyagi befektetés nélkül is pénzt kereshess, kereshessenek. Így, a partnerprogram segítsége által ez egy további pénzkereseti lehetőség forrása lehet részedre.

Mit tud nyújtani a FOTOPARTNER?
Nyereményjátékainkkal, fotópályázatainkon lévő nyereményeinkkel, sorsolásainkkal, Photo Bussines Forint jutalék és Point pontgyűjtő kártyáinkkal, tengerparti üdülések kisorsolásával is azt a célt szolgáljuk, hogy minden csatlakozó partnerünk /fényképész üzlet, honlap tulajdonos/ megfelelő piaci pozícióba kerülhessen a saját piacán. A nyeremények kisorsolásánál a nyereményeket /ajándék utak, stb.…/ mindig az az üzlet vagy weboldalt üzemeltető cég adja át, akinek a honlapján keresztül történt a vásárlás illetve a partneri regisztráció. A FOTOPARTNER ezen juttatások adóvonzatát teljes egészében magára vállalja.Miért érdemes csatlakoznom?
- Mert jó minőségű termékeket vásárolhatsz magadnak vagy ajándékozhatsz barátaidnak, szeretteidnek fotógravírozással, hímzéssel, egyedi fényképpel pólókon… több száz terméken, születésnapra, névnapra, ünnepekre, alkalmakra.
- Mert résztvehetsz az oldalon különböző fotópályázatokon nyereményekért, ahol Te magad  is tudsz ajánlani témát saját képeddel új pályázat kiírására.
- Mert ajánlhatsz havi szavazásra témát akár képet mellékelve is a feltett kérdéshez és a válaszokhoz egyaránt úgy, hogy még nyerhetsz is különböző díjakat.
- Mert ha kitöltöd kérdőívünket a Nyaralj Ingyen Nyerj Velünk oldalán, nyereménysorsoláson vehetsz részt ahol fődíjként Horvátországi nyaralást nyerhetsz egy hétre hét fő részére.
- Mert ha regisztrált partner vagy akkor vásárlásaid után kedvezményként jutalékot kapsz a FOTOPARTNER hálózatától.
- Mert kialakíthatod saját magad partneri hálózatát. Így akár három szinten keresztül is kereshetsz pénzt, pontokat.
  
További érvek a csatlakozásod mellett. A fotóipar a legrugalmasabb piaci szegmens, hiszen mára már minden háztartás alapját képezi egy fényképezőgép, épp úgy, mint egy mobiltelefon, vagy egy videokamera. Talán nincs is olyan család, ahol ne lenne néhány régi fénykép, vagy pár CD-nyi vadonatúj digitális képkocka a lakásban, melyek csak arra várnak, hogy csillogó eredeti fotópapírra dolgozzák ki őket. Persze a nyomtató éppúgy része mindennapjainknak, mint a fénykép, mégis az otthoni nyomtatás költségei már 3-4db kép esetén is száz forintokra rúghatnak, hisz a tinta, illetve a papír árai még mindig messze túl vannak azon a mára drasztikusan lecsökkent előhívási árakon, amelyen egy laborban képesek klasszisokkal jobb minőségű képeket néhány óra alatt előhívni. Továbbá lehetőséged van arra is, hogy látogatóid hímzett ajándékokat, fotógravírozást, vagy egyedi fényképes ajándéktárgyakat rendelhessenek oldaladon, melyeken saját gyermekeiket, vagy akár cégük lógóját is viszont láthatják.

Tehát, a FOTOPARTNER rendelő oldallal segítünk Neked abban, hogy csatlakozásod után pénzt vagy pénzt érő pontokat kereshess, valamint aktívan részt vehess az egyre fokozódó, egyre szorosabb piaci versenyben.
 


Miért éri meg csatlakoznom?

Mert saját vásárlásaid után, az oldaladon keresztül rendelt termékek után, partner ajánlásaidért több szinten is jutalékot vagy pénzt érő pontokat kaphatsz. Pénzedet kiveheted vagy levásárolhatod ha vállalkozó vagy, pontjaidat felhasználhatod további egyedülálló kedvezmények mellett.

És még miért éri meg csatlakoznom?
Mert ez az egyetlen olyan internetes fotó- és egyedi fényképes ajándéktárgy rendelő oldal Magyarországon, amely a barátaid, ismerőseid, kapcsolataid bevonásával lehetővé teszi, hogy akár szórakozva is pénzt vagy pontokat kereshess. Ha bevételedet, profitodat tovább szeretnéd növelni, ajánlj a FOTOPARTNER részére partnereket regisztrációra, hogy az ő forgalmuk után is megkaphasd megérdemelt részesedésedet. Ezzel a partnerajánlási lehetőséggel további PASSZIV és ÁLLANDÓ, folyamatos kereseti lehetőséghez juthatsz. /Partnerajánlás többszintű értékesítés leírása/

Ha levásárlom jutalékaimat, kaphatok további kedvezményt?
Igen, ha levásárolod további bonuszt, kedvezményt kapsz a FOTOPARTNER-től, hogy jutalékod, pénzed nálunk még többet érjen! 

Hogyan tudok csatlakozni a FOTOPARTNER partnerprogramhoz?
A FOTOPARTNER partnerprogramjához két féle képpen csatlakozhatsz, regisztrálhatsz.

Photo Bussines vállalkozóknak jutalék visszaszámlázásával /fényképészek, egyéb céges honlappal rendelkezők, partnert ajánlók/
Photo Point Magánszemélyeknek pontgyűjtéssel /pontgyűjtő törzsvevők részére ahol partnerajánlásaidért, saját vásárlásaidért, oldaladon keresztül történt vásárlások után levásárolható pénzt érő pontokat gyűjthetsz/

A kiválasztott regisztrációd után elküldünk részedre e–mail-ban egy  virtuális Photo kártyát, amely tartalmazza adataidat és a belépési kódodat a fotoadmin.hu oldalra ahol minden forgalmadat, minden vásárlásodat, jutalékaid alakulását /fotókidolgozás, ajándéktárgyak/ figyelemmel kísérheted, nyomon tudod követni. Első vásárlásoddal egyidejűleg megkapod eredeti plasztik Photo kártyádat is.


Vállalkozóként (cégként) vagy magánszemélyként pontgyűjtő regisztrációval csatlakozzam?
A belépésnél még mindegy, ugyanis a későbbiekben is átregisztrálhatunk vállalkozónak, ha úgy látod, hogy az neked előnyösebb.

Ha számlaképes vállalkozóként /jutalék visszaszámlázással/ regisztrálsz /vállalkozás vagy cég/, akkor kiszámlázod felénk összegyűlt jutalékaidat, és mi azt átutalják részedre. De van lehetőséged levásárolni összegyűlt jutalékaidat további jelentős kedvezménnyel is, hogy pénzed még többet érjen. A magánszemélyek után összegyűlt pontjaidat ajándéktárgyakra vagy fotókidolgozásra költheted el.

Ha pontgyűjtőként regisztrálsz a FOTOPARTNER rendszerében úgy vásárlásaid, partnerajánlásaid után járó jutalékaidat pontokban számoljuk el, amelyeket további kedvezmények mellett vásárolhatsz le.


FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek