Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2020. 1. 29, szerda, Adél napja van. Holnap Martina napja lesz.
Fotopartner
Egyedi fényképes, plasztik kártyák

Jól sikerültek a fényképeid a nyaralásról, a családi ünnepről, a szerelmedről vagy a haverokkal a közös buliról? Kedvenc képedet mindig szeretnéd magadnál hordani? Ez mostantól akár egy bankkártya méretű plasztik kártyán is megteheted! Tervezd meg saját, egyedi fényképes kártyádat!

Személyesítsd meg saját plasztik kártyádat, egyedi információkkal, fényképpel, születésnapra, névnapra, barátodnak, szerelmednek vagy bármilyen egyéb eseményre. A végeredmény, egy tartós, minőségi és dekoratív személyre szóló kártya.

A siker pedig garantált!


Mostantól a saját egyedi fényképes plasztikkártyád, valódi személyes tárggyá léphet elő pénztárcádban a bankkártyáid mellett, amely mindig ott lapul majd a táskádban, zsebedben és minden bizonnyal számodra valamilyen kellemes érzéshez, élményhez kapcsolódó képet hordoz magán. Töltsd fel saját fényképedet, vagy válassz a FOTOPARTNER által összeállított saját képgalériából.

Az elkészült kártya mérete megegyezik a szabvány bankkártya méretével. Alapanyaga PVC, fehér színű alapkártyára, melyet egy speciális termotranszfer nyomtatóval készítünk el részedre. A kártyákhoz kártyatokot is mellékelünk.


Rendeld meg egyedi külsőbe öltöztetett ajándék plasztikkártyádat!


FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek