Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2019. 5. 22, szerda, Júlia, Rita napja van. Holnap Dezső napja lesz.
Fotopartner
Egyedi fényképes naptárak

- Szeretnél teljesen egyedi naptárat készíttetni az asztalodra?
- Esetleg a szeretteidet szeretnéd meglepni egy különleges ajándékkal?
- Az év közepén szeretnél naptárat ajándékozni, de már nem kapsz sehol
Akkor készíttess egyedi stílusban, egyedi tartalommal naptárat!

A fantáziád sem szabhat határt, de ha még is kifogytál már az ötletekből, akkor itt vagyunk mi, hogy még több tippet, javaslatot tegyünk neked annak érdekében, hogy egyedi fényképes ajándékod igazán nagy örömet okozzon barátaid, szeretteid számára!
Hogy ajándékozhass örömet!

A naptárad lehet fali vagy asztali, művészi vagy vicces, nagyméretű A/3-as, vagy kisebb A/4-es, A/5, akár egy lapos, tizenkét lapos, vagy 52 lapos, családodról, házikedvencedről, esküvődről, születésnapodról, utazásaidról, saját magadról, vagy csak egyszerűen minden igényt kielégítve.
De egy biztos, hogy személyre szóló, egyedi naptárat kapsz, a kezedbe!


Keress elő egy fényképet, vagy fényképeket, amelyre ha ránézel, pontosan arra az adott hónapra, hétre emlékeztet, majd azokat felhasználva, elkészítjük neked egyedi fényképes naptáradat! Minden oldalunkra külön, egyedi kép helyezhető el. Bármely számodra, illetve akinek ajándékba készítteted, a fontos napokat bekeretezéssel, vagy külön szöveggel tudod ellátni. Minden napnál szerepelhet az aktuális névnap is.
A falinaptárak erős fémspirál kötésüknél fogva stabilak és falra akaszthatóak.
Felhívjuk figyelmedet arra, hogy állóképből fekvő, fekvő képbol álló formátumú naptárat is el tudunk készíteni számodra.
Válaszd ki és rendeld meg, teljesen egyedi stílusú naptáradat!


Kedvenceink névnapjai - fényképes naptárak

Kutyanévnap? Cicanévnap? Kedvenceink névnapja?
Igen! Végre, eggyel több alkalom arra, hogy örömet szerezhess mindazoknak, akik imádják kedvenceiket.
Készítess naptárat kedvenceidről, névnapjukkal!


A névnaptárra feltöltött képeid összefoglalhatják közös élményeiteket, kedvenceid jópofa, elkapott örömteli pillanatait. A naptár nem csak a képeket tartalmazza, hanem az összes kutyus, cicus, és a többi kedvenc névnapját is.

A naptárad lehet fali vagy asztali, nagyméretű A/3-as, vagy kisebb A/4-es, A/5, akár egy lapos, tizenhárom lapos. Bármely számodra, illetve akinek ajándékba készítteted, a fontos napokat bekeretezéssel, vagy külön szöveggel tudod ellátni. Minden napnál szerepelnek az aktuális névnapok is. A falinaptárak erős fémspirál kötésüknél fogva falra akaszthatóak.

Felhívjuk figyelmedet arra, hogy állóképből fekvő, fekvő képből álló formátumú név-naptárat is elkészít számodra a FOTOPARTNER

Rendeld meg, hogy a gazdinak, igazán nagy örömet okozzon!

FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek