Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2020. 2. 19, szerda, Zsuzsanna napja van. Holnap Álmos napja lesz.
Fotopartner
Myalbum

Elegáns külső, biztonságos tárolás, könnyű kezelés!


Itt a Myalbum.hu közösségi, digitális fotómegosztó weboldalán tárolhatod képeidet, albumokba rendezheted, megoszthatod barátaiddal, ismerőseiddel. Célunk az Internetet használók azon valós igényének kiszolgálása, amelyben a digitális képeiket profin, ingyenesen, könnyen tudják tárolni, kezelni.

A Myalbum.hu felhasználóbarát Webtárhelye segítségével valamennyi digitális fényképedet On-line fotóalbumokban, tárolhatod, így az élmények rendszerezése, megosztása sokkal könnyebbé válik. Lehetőséged nyílik arra is, hogy az oldalra feltöltött képekből olyan termékekre szerkessz képeket és vásárolj, amelyek segítségével megoszthatod az együtt töltött percek élményeit szeretteiddel, barátaiddal, egy új és izgalmas módon.Korlátlan mennyiségű fotóalbumot hozhatsz létre a Myalbum.hu oldalain majd eldöntheted, hogy ezek nyilvánosak legyenek, jelszóval védettek, vagy teljesen titkosak! Amennyiben jelszóval védett az albumod, a fotóalbum címjegyzék használatával meghívót küldhetsz bárkinek, amely tartalmazza a belépéshez, megtekintéshez szükséges adatokat. Minden feltöltött képedet elküldheted barátaidnak, ismerőseidnek képeslap formájában is.


              Ez az oldal egyszerű megoldást nyújt a digitális fotóidnak feltöltésére, On-line tárolására, kidolgozására.

Tőltsd fel képeidet a www.Myalbum.hu oldalra
FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek