Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2020. 2. 20, csütörtök, Álmos napja van. Holnap Eleonóra napja lesz.
Fotopartner
Képeslap /postai/

Küldtél már olyan képeslapot, amin Te voltál a főszereplő? Ha nem, akkor eljött az egyedi képeslapküldés ideje! Most egy egészen különleges és egészen egyedi módját választhatod jókívánságaid kifejezésére!

A borítékban átadható, vagy postázható egyedi fényképes képeslapok valójában korunk dísztáviratai, amik könnyen válhatnak majd divattá. A kereslet irántuk egyre nő. Névnapja, születésnapja, valamely alkalomhoz kötődő köszöntése mindenkinek és mindenhol van. Ráadásul amúgy is szívesen böngészgetünk ma is a szebbnél - szebb nyomású, díszes grafikájú képeslapok között. Ráadásul, ha ezek a képeslapok egyediek és rólunk is szólnak, esetleg szeretteinkről, gyermekeinkről, unokáinkról akkor ez az élmény nem csak simán egy szívet melengető pillanat, hanem egy csodálatos emlék is lehet egyben.

Miért is olyan jó érzés egyedi fényképes képeslapokat írni?
Mert amellett, hogy örömet szerzünk vele, boldogságot és egy igazán szép emléket is ajándékozunk vele!Ma az egész világon elterjedő internetes e-képeslapok világában is sokan életben tartják a hagyományos, papíralapú képeslapok gondos kiválogatásának, megírásának, felcímzésének hagyományát. Az egyedi fényképes képeslappal békés, boldog ünnepeket, boldog születésnapot - névnapot kívánhatunk rokonainknak, barátainknak és nemcsak örömet szerezhetünk vele, hanem egy-egy csodaszép képeslap akár az ajándékokat megelőző kedves gesztusnak is számíthat. Válogathatsz a galériánkból karácsonyi rajzokat, díszes karácsonyfás, kedves öreg télapós, hóemberes, szülinapos, névnapos, vagyis minden alkalomhoz illő képet illetve feltöltheted saját humoros, poénos vagy egy neked kedves képedet.

Ugye Neked is kedved támadt írni egy-két gyönyörű képeslapot? Készíttesd el egyedi képeslapodat, tedd egyedivé jókívánságaidat!
A képeslapok élő, papírformába öntött üzenetek!

FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek