Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2020. 2. 19, szerda, Zsuzsanna napja van. Holnap Álmos napja lesz.
Fotopartner
Hímzés

Kitűnő és időtálló hímzett ajándékok minden alkalomra és minden korosztály számára.

Az oldalunk által kínált lehetőségek közé tartozik a különböző termékek egyedi hímzése is. Akár csak többi termékeinknél, pólóra, teniszpólóra, baseball sapkára, gyermek partedlira, törölközőre is lehet egyedi elképzeléseket megvalósítani.

Eljárás
A hímzést a feltöltött anyag, a kiválasztott grafika, illetve a beírt szöveg alapján, készítjük el részedre.


Az oldalainkat látogatók által rendelt emblémáról, szövegről hímzőprogramot készítünk. A programba illesztése után, a számítógép által vezérelt hímzogéppel, a párhuzamosan működő hímzőfejek, a hímzőkeretbe feszített terméket az igény szerint kiválasztott betű, illetve öltéstípusokkal és cérna színekkel meghímzik. A hímzést lehet közvetlenül a termékre elhelyezni, illetve egy közvetítő anyagra, amit később felvarrunk vagy ragasztunk a termékre. Ez abban az esetben célszerű, ha a terméket nem lehet közvetlenül a hímző rámába felfeszíteni, illetve a hímzéssel összevarrnánk nem kívánt termékrészeket (pl.: zsebek esetén a zsebet az alatta található felülettel, illetve bélelt termékek esetén a bélést a külső réteggel)Tudod-e,

hogy a ruhára, textíliákra történő emblémázás, a felirat-elhelyezési technikák közül a legtartósabb eljárási módja a gépi hímzés. A legtöbb esetben maga az elkészített hímzés tovább bírja, mint maga az anyag!

Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy rövid határidőn belül ki tudjuk elégíteni az egyre növekvő igényeket. A modern, világvezető számítógép vezérlésű gépeink biztosítják a kiváló hímzés minőségét.


Továbba a rendeléshez

Hímzett ajándékok minden alkalomra!

FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek