Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2020. 2. 20, csütörtök, Álmos napja van. Holnap Eleonóra napja lesz.
Fotopartner
Gravírozás

Fémajándéktárgyak egyedi megjelenése saját képpel, logóval, felirattal, gravírozva.

A FOTOPARTNER kifinomult technikai eszközeinek segítségével tudja, miképpen lehet a termékeket egyedivé és különlegessé, varázsolni gravírozással is.

A FOTOPARTNER ezen szolgáltatásával lehetővé teszi, hogy kisebb mindennapi eszközeinkből (Fém -kulcstartó, cigaretta tárca, medál...) egyedi, személyes emléktárgyakat varázsolhassunk barátainknak, szeretteinknek. Az új technológiával reprodukálni tudjuk a legkifinomultabb képeket, vonásokat, és szövegeket. Gravírozógépeink az eddigi legmodernebb technikával képesek műanyagra, akrilra, fémre, (mint arany, ezüst, platina, bronz, alumínium és rozsdamentes acél) tökéletes minőségben nyomtatni, (gravírozni).

Az egyedi ajándéktárgyak felirattal való ellátása esetén a szöveg elhelyezésénél számos feliratozási lehetőségek közül választhatsz. Lehetőséget adunk a változatos betüméret, betüstílus kiválasztására. A fényképpel ellátott termékeknél is lehetőséged van szöveg elhelyezésére a kép alatt, mellett. A gravírozás lehetőséget ad, hogy elegáns és maradandó formában készítsük el a kiválasztott ajándéktárgyakat.


Eljárás
Gravírozási eljárások, pl.: a mechanikus- (marás) a lézergravírozás vagy az egyedülálló fotó - fémnyomtató.

Mechanikus gravírozás: A gravírozásra alkalmazott szoftver irányítja a speciálisan erre a célra kialakított gyémánt marófejet, mely mechanikus erő és forgó mozgás hatására megmarja a befogott terméket.

Lézergravírozás: A számítógép által irányított lézerfej, a lézersugárnak köszönhetően megégeti a terméket, melynek hatására megjelenik a kívánt kép. A mechanikus gravírral szemben sokkal pontosabb és részlet dúsabb fénykép kivitelezésére nyújt lehetőséget. De a képet itt nem a bemart mélység, hanem a század milliméterekben mérhető, a lézer égetőhatásának köszönhető elszíneződése adja.

Fotó - fémnyomtató: Rendszerével szinte bármilyen képet, ábrát fel lehet vinni síkfelületre anélkül, hogy festéket használna, vagy kimarna/vésne az anyagból. Anyagveszteség és festékköltség nélkül teszi a fémtárgyat személyessé, egyedivé. Készíti ezt egy olyan eljárással, ahol egy gyémánt bevonatú tűvel a felületet különböző erővel megütve, különböző fényhatású pontokat hoz létre a tárgyakon. Így adja vissza élethűen az eredeti kép árnyalatait.

Fényképgravírozás egyedülálló technológiával, ahol a FOTOPARTNER segítségével, képek, illusztrációk és szöveg kombinálásával készíttethetsz különleges, egyedileg gravírozott fém ajándéktárgyakat.

FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek