Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2019. 3. 18, hétfő, Sándor napja van. Holnap József napja lesz.
Fotopartner
Fotókönyvem

MINŐSÉG egyszerűen és gyorsan!


1. Több száz digitális fotód van CD-n, DVD-n vagy a számítógépedben eltárolva?  

2. Utazásaid fotói, családi képeid, céges eseményeken, bulikon készült fotóid és még mennyi minden, amit milyen jó lenne gyakrabban megnézegetni, megmutatni a nagyszülőknek, barátoknak, rokonaknak is. De ehhez ki kellene dolgoztatni papírképre, ízlésünknek megfelelő albumot találni, majd abba elrendezni és beragasztani őket.


                                                                                       Nincs rá időd, hogy mindezt meg tedd?  

Az On-line fotókönyv szerkesztő program segítségével, használatával időt és fáradtságot takaríthatsz meg, hiszen otthon számítógéped előtt ülve, kényelmesen választhatod ki, és rendezheted Fotókönyvedbe fotóidat. Ráadásul garantáltan egyedi, exkluzív, csodálatosan szép kivitelű Fotókönyvet állíthatsz össze, amelyhez kiválaszthatod a borítót, és a belső oldalak stílusát is. Sőt! Saját képeidet elhelyezheted címlapra, illetve az oldalakban akár háttérképnek is, de választhatsz a díjmentes háttereink közül is, majd a különböző betűtípusokból, betűméretekből. Az általad feltöltött képek vagy könyvtárak kívánságod szerint a programban automatikusan rendeződhetnek, vagy egyéni igényednek megfelelően is alakíthatod


Csak a legjobb minőségben előállított csodálatos fotók tudnak tartós örömöt szerezni!

Az oldalak nyomtatása egy kiváló minőségű fényes papírra, tökéletes fotóminőségben történik. A FOTOPARTNER Fotókönyvet akár 146 oldalas kivitelben is megrendelheted! Könyved összeállításánál a lehetőségek tárháza szinte végtelen, a kreatív szövegek és a képek elrendezésének szempontjából. A könyvek stabil, erős kötése, valódi stabilitást ad a könyvednek, ezzel is garantálva a tartós minőséget.


Tovább a program letöltéséhez Fotókönyv, amely egyszerűen örömet okoz!
FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek