Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2020. 1. 29, szerda, Adél napja van. Holnap Martina napja lesz.
Fotopartner
Egyedi fényképes fatáblák

Bizonyára láttál már, esetleg vásároltál is, különböző humoros és vicces fatáblákat az üzletekben. Most végre Te is rendelhetsz magadnak egyedi, saját képpel ellátott fatáblát.

"A világ legjobb horgásza" "A világon a legjobb nagymama" ... feliratok mellé el tudod helyezni a saját magad által feltöltött képet.

Hogy ajándékod még egyedibb legyen!


Minden alkalomra ajándékozható, szöveges, humoros, pozitív gondolkodásmódra ösztönző tréfás szöveggel ellátott egyedi fényképes fatáblák. A fatáblákat több méretben és színben is választhatod, megrendelheted. Lehet a szöveg rajta humoros, kedves, horoszkópos, szülinapos, névnapos de lehet a legjobb barátnak, barátnonek vagy a világ legjobb anyukájának, apukájának de akár a legjobb vadásznak, horgásznak. A clip-art gyujteményből végtelen sok választási lehetőséged van, hogy az alkalmakhoz illő, megfelelő szöveget, grafikát kiválaszd. Azzal, hogy ajándékod még egyedibb legyen, töltsd fel mellé saját fotódat.

Rendelj egyedi vicces fatáblát!


FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek