Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2020. 1. 21, kedd, Ágnes napja van. Holnap Vince napja lesz.
Fotopartner
Egyedi, autós babamatrica

Baby on board - Baba a fedélzeten!

Miért legyen személyre szabott egyedi matricád, saját gyermeked nevével, fényképével?


Mind tudjuk, a kisgyermek a legnagyobb kincs a családban. Ebben a rohanó világban minden szülő félve ülteti be gyermekét akár a legbiztonságosabb, legmodernebb gépjárműbe is, tudva, a közlekedés milyen veszélyeket rejt önmagában. Továbbá a gépjárművet vezető szülők tisztában vannak azzal is, nem elég, hogy csak ők figyelnek, mivel nem egyedül közlekednek csak az utakon. A forgalomban résztvevők nem tudhatják, hogy a másik gépjárműben, azaz mivelünk utazik a számunkra legtöbbet érő, leggyönyörűbb, imádott gyermekünk. Ugyanúgy tehát mi sem tudhatunk arról, hogy egy lassan közlekedő gépjármű éppen egy csöppséget szállít!


Mind ezt figyelembe véve egy új és figyelemfelkeltő megoldást, lehetőséget kínálunk minden gyermekéért aggódó és félto szülőnek, hogy ezen túl ne csak gyermekétellel, vagy pelenkareklámmal (matricával) jelezhessék gyermekük jelenlétét autójukban, hanem teljesen egyedi módon, gyermekük fényképével.

Készítess gyermekedről egyedi fényképes matricát gépjárművedre, hogy a forgalomban való közlekedés sokkal személyesebb legyen, és sokkal személyesebbé válhasson. Ez által gyermeked vidám mosolya közvetlenebb és személyesebb szimpátiát vált majd ki, a nap mint nap túlpörgetett és gépjárművet vezető autós társadalom szívében, ezzel is azt sugallva számukra:

Én is itt vagyok! Kérlek vigyázz rám!Egyedi matrica, autódra kedvenceiddel

Kedvenced az autóban - kutyus, cicus - a fedélzeten!

Mi gondoltunk rátok is, akik kedvenceiteket szállítjátok gépkocsitokkal a közlekedés forgatagában, hogy mennyire fontos számotokra is huséges társatok, kedvencetek biztonsága.

A kedvenceidnek készített clip-art gyujteménybol kedvedre válogathatsz Te is, a sokféle figyelemfelkelto egyedi matricák sokaságából.

Nincs más dolgod, mint feltölteni a rendeloprogramunk segítségével huséges barátod, kedvenced elkészített fotóját, hogy gépjármuveden ott legyen fényképe, ezzel is felkeltve az autósok figyelemét, és azt sugallva részükre:

Kedvenceink biztonsága a közlekedésben is közös felelosség!

FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek