Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2020. 1. 29, szerda, Adél napja van. Holnap Martina napja lesz.
Fotopartner
Konyhai alátétek -Reggelihez, uzsonnához, teázáshoz

Szeretteid fényképe még a konyhában is visszamosolyoghat rád, kedvenc reggelid vagy kávéd, teád elfogyasztása közben.
Hogy a nap is jól kezdődjön!

Ha tíz felnőttet megkérdezünk, milyen emlékkép dereng fel gyermekkori otthonából, a legtöbben bizonyosan a konyhát említik. Nem is csoda, hiszen életünk első néhány évét nagyrészt a konyhában totyogva, téblábolva töltjük el édesanyánk vagy nagymamánk mellett. Ez az a hely, ahol a hétköznapokon zajlik az élet, és hétvégeken együtt ebédel a család - apa, anya és a gyerekek - a szépen megterített asztalnál. A konyhaszépítésnek kiegészítőként fontos része lehet az egyedi fényképes alátét, reggelihez, ebédhez vagy éppen vacsorához, amelyre majd felnőtt korában is úgy fog emlékezni gyermeked, mint a konyhának egy jellegzetességére, mint egy régi szép emlékre, mint egy gyermekkorból pislákoló kedves emlékképre, amely gyermekkori ereklyeként az ö konyhájának is része lesz majd, és arra csábítja nap mint nap reggeli kávéja kortyolgatásakor, hogy emlékezzen a boldog gyermekkorára.

Továbbá különböző hátterek közé rejthetjük kedvesünket, szeretteinket, legyen az gyümölcskosár, vagy naplemente a tengerparton. Egy biztos, nincs annál nagyobb élmény, mint életünk minden pillanatában is szeretteink kedves képe tekintsen vissza ránk.Választhatsz születésnapra, névnapra, legjobb barátnak, szüleidnek, nagyszüleidnek, gyermekeidről különböző stílusokban. Az alátét lehet reggelihez, ebédhez, vacsorához, vagy éppen uzsonnához, az adott alkalomhoz illő

Az étkező alátétek felülete mosható, könnyen tisztántartható, anyagánál fogva a víz nem okozhat neki problémát. A FOTOPARTNER clip-art gyűjteményéből rengeteg választási lehetőséged van, egyedi fényképes konyhai alátéted elkészítéséhez.

Töltsd fel képedet a megrendelő oldalra, válaszd ki az alkalmat, a neked legjobban tetsző stílust, képes hátteret,

és készíttesd el saját fényképpel ellátott konyhai alátétedet.


FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek