Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2020. 2. 19, szerda, Zsuzsanna napja van. Holnap Álmos napja lesz.
Fotopartner
Fényképes kis és nagy tányérok

A fényképet kerámián meglátni már önmagában meglepő!

Ezt a hatást fokozhatod, ha időt nem sajnálva, gondosan válogatsz a fényképeid között. Természetesen sok esetben egyetlen fotó létezik csak, és éppen az adja a fényképes kerámia igazi varázsát, hogy a megajándékozott nem tud a létezéséről vagy nincs is neki abból a fényképből.


A fehér színű kerámiatányérokra, speciális bevonatuknak köszönhetően bármilyen fényképet illetve feliratot kiváló minőségben elkészíttethetsz. Mosogatógépben moshatóak, tehát az elkészített tányérok jól bírják az igénybevételt, a napi használatot!

A Fényképes tányérok születésnapra, névnapra, emlékül családtagjaidnak, kedves ismerőseidnek, rokonaidnak, egy emlékezetes ajándék. Ott van a konyhában reggelinél, étkezéseknél, díszként fent a falon, hogy mindig emlékeztesse az ajándékozottat az ajándékozóra. A nagymamának az unokája fényképével díszített tányérból mennyivel nagyobb öröm, élmény elfogyasztani kedvenc süteményét.

Lepd meg szeretteidet!

FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek