Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2020. 2. 20, csütörtök, Álmos napja van. Holnap Eleonóra napja lesz.
Fotopartner
Plüssállatok

Sokszor okoz gondot a szülőknek, nagyszülőknek, de olykor óvónőknek, tanítónőknek is, hogyan kössék le a rájuk bízott gyermekek figyelmét. Néha bizony elég egy doboz gyufa, papírcetli, toll, vagy egy tojástartó és egy pingponglabda, de ha van egy aranyos plüss figuránk, akkor már szinte indúlhat is a játék!

Főleg ha a gyermek egy ismerős arcát látja viszont a kedvenc plüssfigurája pólóján, máris boldogabb lesz vele a játék, de így vagyunk vele mi felnőttek is, hiszen milyen nagy örömet jelenthet szerelmünknek, kedvesünknek, legjobb barátunknak egy plüss állatka, pólóján saját fényképünkkel vagy egy neki kedves képpel, amelyet tőlünk kapott ajándékba.


Rendelj ezekből a Különösen puha, bársonyos tapintású 25 cm magas plüssfigurákból. Rendelhetsz több színben is, fehér vagy piros pólóba bujtatva, amelyre elöl kb. 5 x 5 cm-es képet helyezhetsz el akár szöveggel is. A clipart-ból sok ezer grafika közül választhatsz a neked tetsző minták közül is.


Ajándékozz boldogságot, ajándékozz örömet!

Tovább a megrendeléshez    Hímzés - Transzfernyomás
FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek