Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2020. 2. 20, csütörtök, Álmos napja van. Holnap Eleonóra napja lesz.

Partedli


Különösen nagy élmény gyermekünknek leenni ezt a fehér színű, puha flanelből készült egyedi fényképpel ellátott partedlit, más néven előkét, amelyeket lányos színben, illetve fiús színű szegéllyel is megrendelhetsz.


Partedli - nemcsak a szó, de lassan az igazi partedli is feledésbe merül. Helyére műanyag előkék, szalvéták, rongyok, pelusok lépnek. Vannak helyes előkék is, mackósak, virágosak, színesek, sőt, vannak cégek, amelyek reklámkampányuk részeként saját magukat hirdetik gyermekünk nyakában.

De hol vannak már a hagyományos színes szélű partedlik? Az egy hét után nem leszakadó kötők, a tökéletesre vasalt hófehér csodák? Talán padlásokon felejtett ládák mélyén még akad egy-két megsárgult, dohos szagú darab. Milyen jó lenne egy ilyen apróságot őrizni gyermekkorunkból, netán saját gyermekkori fényképünkkel. De hely- és időhiány miatt manapság mindent kidobunk, eladunk, elajándékozunk, pedig az első kiscipő, egy puha plüssrugdalózó, a nyáltörlő zsebkendő, amibe belehímezték a monogramunkat, pár év múlva milyen szép emlékeket is idézhetne fel bennünk!?

Akkor netán egy szép partedli saját fényképpel mekkora örömet fog tudni szerezni gyermekünknek hosszú-hosszú évek elteltével?

Rendeld meg és ajándékozd meg most gyermekedet, és ha felnő, néhány percnyi boldogsággal, nevetéssel!


Tovább a megrendeléshez    Hímzés - Transzfernyomás

FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek