Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2020. 2. 20, csütörtök, Álmos napja van. Holnap Eleonóra napja lesz.

Fémkulacs


Mit pakoljunk a hátizsákba?


Egy kiegészítőt biztosan nem hagyhatunk otthon, ha túrázni indulunk, ez pedig a kulacsunk. Persze a bicska, tájoló, térkép, fejlámpa, is fontos kelléke a kirándulásnak, főleg azért is, nehogy ott ragadjunk az erdő mélyén.


Fontos a tájoló, térkép és fejlámpa, mivel még egy egynapos túra során is ott lehet rekedni éjszakára az erdőben. Úgyhogy egy ledes fejlámpa mindig jól jön, de nem is beszélve a kulacsról amelyben az életet adó, szomjúságot oldó nedű található. Tapasztalt túrázók szerint a kulacs szintén az alapfelszereléshez tartozik. Az ideális kulacs fémből készült. Egy egynapos túrára elég egy 5 - 7 decis vagy esetleg egyliteres verzió is.

Itt érdemes felhívni a figyelmet arra, hogy még a legtisztábbnak tűnő forrásvízből se igyunk, mert nem tudhatjuk, hogy milyen szennyeződést találnánk egy alapos vizsgálatkor. Elég bármilyen természetes hulladék, és a víz könnyen fertőzést okozhat. Tehát mindenképpen vigyünk saját kulacsot, főleg ha azon egy nekünk kedves személy képe található. Így még a túrázás alatt oly nagyon szomjas szervezetünknek nem csak a víz fog felüdülést jelenteni, hanem lelkünknek is kedvesünk mosolygó képe!

Jó minőségű fém kulacsok, melyek felül csavarosan záródnak, karabinerrel vannak ellátva. Biciklik kulacstartójába is illeszkedik. A fém Speciális anyaggal való bevonatának köszönhetően bármilyen fénykép, illetve felirat kiváló minőségben felvihető oldalukra. Mosogatógépben is mosogathatod, napi igénybevételre alkalmas! Térfogata 6dl, kiváló minőség! Töltsd fel a saját képedet, vagy válassz a sok ezer clipart-ból, grafikából a neked tetsző vagy az alkalomhoz illő minták közül, és Válassz hozzá megfelelő keretet is.
FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek