Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2020. 2. 20, csütörtök, Álmos napja van. Holnap Eleonóra napja lesz.
Fotopartner
Könyvjelző

Milyen ajándék lenne a legmegfelelőbb barátunk vagy szerettünk számára? Ünnepek és évfordulók közeledtével mindenkiben felmerülnek ilyen és ehhez hasonló kérdések, hiszen mindannyian szeretnénk valami igazán emlékezetessel meglepni szeretteinket.


Mindannyian másért szeretünk olvasni, de egy valami közös bennünk, szeretettel és tisztelettel vesszük kezünkbe könyvünket. Csodálatos érzés belelapozni egy új könyvbe, megérezni a frissen nyomott könyv illatát és hagyni, hogy magával ragadjon, hogy tanítson, kikapcsoljon, hogy felfedezzünk általa új vidékeket, átélhessünk különböző élethelyzeteket, belebújhassunk más emberek bőrébe, és ezáltal egy kis időre levethessük a miénket, hogy gazdagodva lépjünk újra vissza, a saját életünkbe!

Sajnos a mai rohanó világban nem mindig jut elég időnk az olvasásra, így azt kisebb, rövidebb időre félbe kell szakítanunk. Nem a könyv sarkát kell szamárfülesre hajtogatni, nem papírfecniket kell rakosgatni az oldalak közé, hogy emlékezzünk arra hol tartottunk, hanem saját fényképes könyvjelzőt használjunk. Nincs is nagyobb élmény annál, mint, hogy kedvesünk, szerettünk képe mosolyog vissza ránk kedvenc időtöltésünk alkalmával is. A nagymamára, nagypapára az unoka képe, szerelmünkre, szerettünkre saját képünk.

Ne feledd, a legszebb ajándék a könyv mellett egy egyedi fényképes könyvjelző!

FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek