Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2020. 2. 20, csütörtök, Álmos napja van. Holnap Eleonóra napja lesz.
Fotopartner
Egyedi fényképes kitűzők (jelvények)

A kitűzőket egyedi fényképpel, illetve igényed szerinti horoszkóppal, állatok, városok, nevezetességek, saját grafikáid vagy clip-art-ból választott képekkel rendelheted.


Napjainkban újra divatba jöttek és egyre sikeresebbek a kitűzők (Jelvények). Így saját képeidből, ötleteidből, clip-art gyűjteményünkből rendelhetsz kitűzőt magadnak, szeretteidnek, névnapra, születésnapra és minden egyéb alkalomra.

A kreatív megoldásoknak köszönhetően, több méretben is rendelhetsz kitűzőt kisebb, illetve nagyobb méretben. A fényképek fotó minőségűek, kiváló alapanyagra készülnek.

A jelvényekből, kitűzőkből a kreatív megoldásoknak köszönhetően, több méretben is rendelhetsz kisebbet, illetve nagyobbat is.

- felső része fémlemez
- alsó része fém hátlap biztosítótűvel
- nyomtatható felület víztiszta PVC fólia karika

A fényképek fotó minőségűek, kiváló alapanyagra készülnek, így saját képeidből, ötleteidből, clip-art gyűjteményünkből rendelhetsz magadnak, szeretteidnek, névnapra, születésnapra és minden egyéb alkalomra.

Rendeld meg egyedi külsőbe öltöztetett ajándék kitűződet, jelvényedet!


FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek