Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2020. 2. 19, szerda, Zsuzsanna napja van. Holnap Álmos napja lesz.
Fotopartner

Főzőkötény


Kötény saját fotóval, poénos szöveggel.

A szakács új ruhája - Főzőkötény saját fotóval, poénos szöveggel.
Te miben főzöl otthon? A legtöbben a "játszóruha" kötény megoldás mellett döntenek, de a profi szakácsok speciálisan a főzéshez tervezett ruhákat öltenek. Külön divatja van a szakácsviseletnek.

Az otthonkától a főzőkötényig
Az otthonka különleges ruhadarab, mely még ma is tartja magát, és nem hiányozhat a vidéki asszonyok ruhatárából. Az otthonka kultusz mintegy hozzánőtt az asszonyokhoz, a korábbi felfogás, miszerint "nő ne legyen kötény nélkül a konyhában" a múlt évszázad végén otthonka viseltre módosult.

Így alakult ki, hogy nagy Kedvencünk a mindenkori praktikus, téli otthonka turbó volt, ahol is mackónadrág fölé kerül az otthonka, és természeténél fogva akkor sem kerül le viselőjéről, amikor az kiugrott a sarki boltba, így jött létre a mackónadrág-otthonka-télikabát viselet.

Az igazi otthonka azért máig is nejlonból készül, praktikus darab /kivéve talán a tűzállóságát/, nem kell vasalni, nagyon hamar megszárad, gyakorlatilag elnyűhetetlen, így anyáról lányra szállnak a legjobb darabok. Az 1960-70-es években, akinek nyugatra szakadt rokonai voltak, még a kultikus több száz oldalas, színes ruhakatalógusokból is hozzájuthatott egy-egy remek darabhoz, mely jobb minőségű anyagból volt, divatosan szabva.


Ma már az otthonka helyett a kötény az elsődleges kellék.
Trendi mintákkal tolakodnak a lakberendezési áruházak konyharészlegén a dizájnerek tervezte darabok, de a konyhaboltok kötény-fogókesztyű szettjei közt is könnyű megtalálni a nekünk valót. Ha saját készítésű kötényre vágyunk, válasszunk egyedi saját képes, illetve a clipart-ból választott képekkel kombinált kötényt. Számtalan humoros feliratot is elhelyezhetünk rajta, különféle vicceskedő szöveggel - "Ma apa főz, vigyázat, tűz és robbanásveszély!", "A grillezés királya", "Nem a főztöm miatt vettek el".

Fényképes főzőkötény
Kötény saját fotóval, poénos szöveggel. Nyakba akasztható, hátul két megkötővel. Anyaga 100% pamut, 30 Celsius fokon mosható, a képpel fordítva vasald. Mérete: 86 x 60 cm. Remek ajándék a konyhában főzés közben vagy éppen az udvaron a grillezésnél egy saját képpel, esetleg valami humoros, poénos, frappáns szöveggel ellátva.

Hímzett főzőkötény
Kötény hímzett grafikával, poénos szöveggel. Nyakba akasztható, hátul két megkötővel. Anyaga 100% pamut, 30 Celsius fokon mosható, a hímzéssel fordítva vasald. Mérete: 86 x 60 cm. Remek ajándék a konyhában főzés közben vagy éppen az udvaron a grillezésnél egy hímzett grafikával, esetleg valami humoros, poénos, frappáns szöveggel ellátva. A feliratozáshoz a cérna színét minden esetben meg tudod választani.

Csinos szakács finomat főz!
A klasszikus fehér kabát-nadrág-sapka összeállítás mellett egyre többen használnak különböző színes főzőkötényeket. Miért is ne lehetne a konyhában jól érezni magunkat, és fantáziával kitalálni saját kötényünket?


Rendelj Te is egyedi kötényt magadnak!    Hímzés - Transzfernyomás

FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek