Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2020. 2. 20, csütörtök, Álmos napja van. Holnap Eleonóra napja lesz.
Fotopartner
Ehető papír, tortákhoz

Az ötlettől a fényképes tortáig.


Egy vidám, színes torta, saját fényképpel a születésnapok, esküvők, a partik, zsúrok fénypontja lehet!  Az általunk készített fényképpel ellátott ehető papír, egyedi megjelenésének köszönhetően, a tortára helyezve igazán nagy örömet szerezhet a  gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt.


Találd ki milyen képet szeretnél tortádra.

Ideális fénykép nincs, bármilyen lehet, bármiről szólhat. Lehet az Internetről a link ajánlónk segítségével, a saját galériánkból, de lehet saját magad által feltöltött kép is.


Rendeld meg a kívánt képet ehető papírra!

Töltsd fel oldalunkon a rendelőprogram segítségével digitális fotódat. Ha képed papírkép, kérj meg egy ismerősödet, hogy scanelje be részedre, vagy készítsd el Te magad, majd töltsd fel oldalunkon. Személyesen is megrendelheted valamelyik FOTOPARTNER üzletünkben, melynek címét a kapcsolat menüpontra kattintva megtalálhatod. Az egyetlen dolog, amire érdemes odafigyelned, hogy megfelelő felbontása legyen képednek. A kiválasztott, megrendelt képre, feliratot, idézetet, egyedi keretet is rendelhetsz, szerkeszthetsz.


Rendelj, vagy süss otthon egy tortát.

Rendelj egy tortát kedvenc cukrászdádban vagy vegyél egy gyümölcstortának való egyszerű piskótát.  Rakd ki az alját valamilyen gyümölccsel, önts rá pudingot, egyengesd el, majd hűtsd le jó alaposan.


Helyezd rá az ehető fényképet.

Most vedd elő a megrendelt fényképes ehető papírt (ostyalapot), vágd ki a képet és simítsd rá a lehűtött gyümölcsös pudingtorta tetejére, majd öntsd le étkezési zselatinnal. Díszítsd körbe tejszínhabbal.


Fényképes tortád elkészítési ideje maximum 1óra, így már szinte pofon egyszerű ajándék, de az élmény megfizethetetlen.

Zsebeld be a dicséretet, figyeld a boldog arcokat, és a csillogó szemeket!


FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek