Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2020. 2. 19, szerda, Zsuzsanna napja van. Holnap Álmos napja lesz.
Fotopartner

Egérpad


Az egérpad a számítógép használók egyik fontos kényelmi kelléke. Az egérpad minőségén is múlik maga az egér kezelhetősége. Egy jó minőségű padon sokkal könnyebb egy konkrét pontra irányítani az egérrel a kurzort egérmutatót.

Ha viszont az egérpadunkon egy nekünk kedves kép van elhelyezve, még a munka is jobban fog menni, nem csak az egér.

Pár éve terjedtek még csak el az optikai egerek, ám ma már az áruk is elfogadható, 3000.- ; 16 000.-ig és választék is akad bőven, mindenki megtalálhatja a céljainak megfelelőt. Sokan áttértek az optikai megoldásokra kihasználva az abban rejlő előnyöket, hisz precízebb (Photoshop, CAD stb.) munkáknál pontosabb, folyamatosabb mozgást tesz lehetővé és a fanatikus játékosok is többet "fraggelhetnek" (frag = gyilkos találat).

 Manapság, ha rárivallunk az utca emberére, hogy milyen egérpadot használ, a válasz sok esetben ez lesz: "Minek egérpad? Optikai egerem van." és sokan itt tévednek, hisz nem mindegy mit rakunk házirágcsálónk feneke alá, mert aki komolyabban veszi a munkáját vagy esetleg a játékokat annak nem mindegy, hogy az adott alkalmazásban vagy pillanatban milyen pontosan/precízen reagál az egér.  

Itt jön képbe a mi egyedi fényképpel ellátott és minden igényt kielégítő egérpadjaink.


Nem elhanyagolható szempont az "egéralátét" használata szempontjából, hogy mennyi idő alatt koptatja el a teflon talpakat. Fontos, hogy könnyedén lehessen tologatni a padon az egeret és a csuklónak és a tenyérnek kényelmes legyen minden mozgás.

A mi egérpadjaink lehetnek kerek, illetve téglalap alakúak, gumírozott aljjal, kiváló minőségük révén nagyon jól tapadnak az asztalhoz, felületükön az egér görgője nem koszolódik, könnyen irányítható, ezért a használati idejük is igen magas. Természetesen bármilyen fénykép és felirat felvihető rájuk, vagy a clipart-ból, sok ezer grafika közül választhatsz a neked tetsző minták közül.

Rendeld meg saját egyedi fényképes egérpadodat!FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek