Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2020. 2. 20, csütörtök, Álmos napja van. Holnap Eleonóra napja lesz.
Fotopartner
Bögre, korsó egyedi képpel

Egyedi fényképes bögrék, üvegbögrék, zárható fém poharak, varázsbögrék, korsók születésnapra, névnapra, emlékül kedves ismerőseidnek, rokonaidnak

A fehér színű kerámiabögrékre, speciális bevonatuknak köszönhetően bármilyen fényképet illetve feliratot kiváló minőségben elkészíttethetsz. Mosogatógépben moshatóak, tehát az elkészített bögrék jól bírják az igénybevételt, a napi használatot!


A Fényképes bögrék születésnapra, névnapra, emlékül családtagjaidnak, kedves ismerőseidnek, rokonaidnak, egy emlékezetes ajándék. Ott van a konyhában reggelinél, étkezéseknél, hogy mindig emlékeztesse az ajándékozottat az ajándékozóra. A nagymamának az unokája fényképével díszített bögréből mennyivel nagyobb öröm. élmény elfogyasztani kedvenc kávéját.

De nem minden napi élmény a szerelmünk képével díszített bögréből meginni reggeli teánkat. És ha ehhez a forró teához még egy varázsbögre is párosul minden titkaival és rejtelmeivel együtt, úgy az érzés még felemelőbb, titokzatosabb. A varázsbögre alaphelyzetében kívül fekete illetve píros, belül pedig fehér színű. A felvitt képből szinte semmi nem látszik, amíg abba forró ital nem kerül. A meleg hatására a fekete illetve piros külső kifehéredik, és a teljes kép elotűnik. Amikor a bögre kihűl, újra elsötétedik a külseje, magába rejtve szerelmünk, szerettünk képét.

Rendelj, és próbáld ki!


FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek