Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2020. 2. 19, szerda, Zsuzsanna napja van. Holnap Álmos napja lesz.
Fotopartner

Baseball sapka


Nos mi az, ami a baseballról mindenkinek, még a nagyapánknak is eszébe jut? Hát a baseball sapka! Mindenki ismeri! Sőt hordja!

Hiába mutat tökéletesen a télikabátra omló hullámos haj, vagy a hátrazselézett frizura, ha tetszik, ha nem, a baseball sapkát akkor is nagy szeretettel hordjuk, ami mindig és mindenkor divat volt és divat lesz, mert az, örök klasszikus marad. Akkor már válasszunk olyat, amivel feldobhatjuk megjelenésünket.Eredetileg csupán sportkarrierre szánt fejvédő legfőbb funkciója a szem napfény előli védelme volt, de mára ennél sokkal többre vitte. A sapka hihetetlen gyorsan teremtett divatot, ma már nem csupán az óceán túlpartján számít természetes viseletnek. Híre, divatja szinte mindenhol megelőzte magát a sportot. Kultusza van, sőt több annál, ez a leg Amerikaibb, ez a leg ismertebb viselet a világon.

Amerikából jött divatba a fordítva hordott baseballsapka is, amit kezdetekben a gettó gyermekei hoztak divatba, és ami az óta is az igazi menőség védjegye!

Ma már hordja kisfiú, kislány, apuka, anyuka, nagypapa, nagynéni, az idegenvezető, a turista, a boltos, a vevő, a festő, a fuvaros, a földmunkás, a színész, a zenész, és ha már itt tartunk...

"Hordja a nyolcadik utas, vagy a benzinkutas,
a kerületi díjbeszedő,
Hordja a szomszéd fia, vagy a faluban a bika,
a pult mögött az eladónő.

Hordja a postás, hordja a főportás,
a tanár, a liftkezelő,
hordja a házmester, kinek a ház nem kell,
a miniszter, a buszvezető."

A sapka történetének nagy mérföldköve 1901-ben jött el, amikor a történelem során először, a Detroit Tigers elhelyezte a csapat lógóját, egy futó tigrist a sapka elején. Innentől kezdve fokozatosan, minden csapat a saját színeit, lógóját próbálta valahogy megjeleníteni a sapkáján.

Szabadtéri sportokhoz egyenesen kötelező a baseball sapka viselete. Érdemes pont erre a célra kifejlesztett, márkás fazont választanunk, mert ezek speciális anyaga elvezeti az izzadtságot, és kifelé párologtatja el, így garantáltan nem "fő" be a fejünk a alatta.

Napjainkban nehéz lenne általános trendet, típusokat felsorolni, a sapkának ezer és ezer változatával találkozhatunk. Van színes, egyszínű, van kerek, szögletes, lapos, magas, hosszú, rövid, kapcsos, állíthatós, fix méretű..., de a mi sapkáink kiváló minőségű őt paneles sapkák, melyeket rendelhetsz csatos, gyorscsatos, tépőzáras kivitelben is, bármilyen fejmérethez igazítható, fehér, fekete, zöld, sárga, piros, rózsaszín és bézs színben. Anyaga 100% pamut, illetve polyester. Rendelhetsz (tölthetsz fel) rá saját képet, clipart-ból grafikát, saját galériánkból fotót, hímeztethetsz rá úgyszintén grafikát vagy humoros, poénos szövegeket.


Rendelj egyedi fényképes baseball sapkát és légy egyedi Te is, nap mint nap!

FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek