Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2020. 2. 20, csütörtök, Álmos napja van. Holnap Eleonóra napja lesz.
Fotopartner
Transzfernyomás

Egyedi, illetve clip-art-ból választott fényképes ajándéktárgyak

A transzfernyomás lehetőséget ad számodra, hogy elegáns és maradandó formában saját, vagy clip-art-ból kiválasztott fényképpel lásd el a kiválasztott ajándéktárgyadat.


A kész termékek kiválasztása az oldalunkról igen széleskörű, hiszen rendelhetsz
egyedipólót, gallérospólót, puzzle-t, bögrét, korsót, kispárnát, asztali zászlót, üvegpólót-kötényt-batyut, faliórát, karórát, horoszkópos fatáblák, egyedi címkés borok, baby on board matricák, poszterek, képek festővásznon, hűtőmágnes, és még sok száz különböző terméket, nem beszélve a termékekre felvihető több tízezer képválasztási lehetőségről.


A modern digitális transzfer eljárásnak és a kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően gyorsan, és kedvező áron nyomdai minőségben készíti el a FOTOPARTNER az általad kiválasztott, vagy egyedi fényképpel ellátott ajándéktárgyak bármelyikét.

Eljárás

A digitális transzfer az új évezred legmodernebb nyomtatási eljárása, melynek segítségével akár fényképminőségű ábrák, képek vihetők fel különböző alapanyagokra (póló, bögre, puzzle, stb.). A gyártás során felhasznált korszerű számítástechnikai eszközök teszik lehetővé, hogy gyorsan és jó minőségben készíthessük el a kiválasztott terméket vásárlóinknak, megrendelőinknek. Ez a módszer megfelelően rugalmas akár egy darab termék elkészítésénél is, így alkalmas teljesen egyedi ajándék- és reklámtárgyak gyártására.

A transzfernyomás közvetett nyomási módszer, ahol a festékeknek közvetlenül a ruhára való nyomásával ellentétben a festékeket speciális papírra nyomják, majd hőprés alatt "transzferálják" a ruhára. A nyomási eljárás ez által hasonló bármely más papírnyomási eljáráshoz, és mint ilyen, alacsony hőfokú lézernyomtatós nyomdagépet kell használni. A technológia kulcsát a különleges műanyag bevonatú transzfer fóliák és a megfelelő hőprés gépek jelentik.

A FOTOPARTNER így egy újabb és izgalmasabb lehetőséget biztosít számodra elképzeléseid megvalósításához!

Töltsd fel képeidet, grafikáidat, saját ötleteidet és rendelj belőle!Tovább a rendeléshez

Csak a fantáziád szabhat határt!
 
FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek