Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2019. 9. 19, csütörtök, Vilhelmina napja van. Holnap Friderika napja lesz.
Fórum

Fórum témák - Babát szeretnénk

Új hozzászólás
* Név
* Üzenet

Kép
* Hitelesítő kód
A beirando kod


Vissza

Rendezés sorrendje
Találatok száma
Keresés
az alábbi kifejezésre

Eddigi hozzászólások

Lili 2008.10.03. - 01:17  |   Válaszolok  |   #155
Nem is tudom, hogy jó helyen írok-e, de újabban felvetődött bennem a gondolat, hogy milyen jó is lenne egy kisbaba. Csak az a baj, hogy nem is tudom, hogy hozakodjam elő a páromnak vele, mivel egy korábban kissé eltért a véleményünk erről.
Ő még várna vele legalább 2 évet, én viszont az utóbbi pár hétben egyszerűen nem is tudok másra gondolni, viszont nem akaro egyfolytában a fülét rágni.

Szerintetek hogyan tudnám rávenni, hogy legalább elindítsam ezirányba?
Köszönök minden segítséget és jótanácsot!

Lili

Magdi  -  Előzmények 2008.10.04. - 00:55  |   Válaszolok  |   #185
Kedves Lili,

Szerintem a legegyszerűbb út, hogy beszéld meg vele érzéseidet, gondolataidat és nem kell semmiféle trükkhöz folyamodni, mivel ezzel talán még el is ijesztheted tőle még jobban.
Remélem, segíthettem.

Lili 2008.10.06. - 20:04  |   Válaszolok  |   #186
Köszönöm a bíztató szavakat, a héten rászánom magam a nagy beszélgetésre. Eddig erőt gyűjtöttem.

Edit  -  Előzmények 2008.10.07. - 15:55  |   Válaszolok  |   #187
Lili, légy kitartó és türelmes, néha szerintem nem kell annyira erőltetni a dolgot, egyszer csak jön magától, nálunk legalábbis így volt. Mindenesetre az biztos, hogy a beszélgetés sokat számít és segíthet.

szocsha 2008.10.28. - 18:49  |   Válaszolok  |   #219
Sziasztok!
Hallottatok már a Jónás módszerről? Mi sokat vártunk a kissebbik fiamra, így a 3. gyermek tervezsénél kipróbáltam a Jönás módszert. Szkeptikus voltam, mert védőnőként nem igazán hiszek az ilyen módszerekben. Fontos, hogy a születési órádat és percedet is betud írni, mikor az adataid kellenek. Még a kislányt é kisfiút is megtudja egyes hónapokban, holdálláskor határozni. Nekünk elsőre összejött a megadott időpontban a pocaklakó. A nemét még nem tudjuk, bá az adott hónapban nem is tudta megadni a nemét.
Ezen a linken megtaláljátok, angolul van. Sok sikert és jó egészséget!
http://www.astro.com/
ÜDV: Hajni

Lili  -  Előzmények 2008.10.29. - 07:44  |   Válaszolok  |   #220
Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ilyen sokára írok csak... de megtörtént a beszélgetés és szerencsére egészen jól is alakult. :) Végre mindkettőnket nem zavarta semmi és le tudtunk ülni nyugalomban megbeszélni a jövőt. Így aztán ha az élet is úgy hozza, akkor talán lesz egy édes kisbabánk. :)

Most viszont rohannom kell a munkába, de nem zavar, mert boldog vagyok. :)

Sziasztok!

Szia kedves 2010.12.09. - 03:36  |   Válaszolok  |   #470

Szia kedves

A nevem Dorice (szimpla). Nagy hatással volt rám, amikor láttam a profilodat ma /aprotuti.fotopartner.hu/ és én is szeretnék létrehozni egy hosszú távú kapcsolat van. Ezen kívül, azt fogom szeretni, hogy válaszolj nekem az az én privát e-mail címére (dorice.simon@yahoo.com.sg)
Köszönöm
v árja, hogy hamarosan hallunk.
Dorice

Küldök neked a képeimet a következő postámban ezen keresztül én postaládám
dorice.simon@yahoo.com.sg
, ......................................... ............................
Hello dear

My name is Dorice(single). I was impressed when i saw your profile today at /aprotuti.fotopartner.hu/ and i will like to establish a long lasting relationship with you. In addition,i will like you to reply me through this my private e-mail box(dorice.simon@yahoo.com.sg)
Thanks
waiting to hear from you soon.
Dorice

I will send to you my pictures in my next mail through this my mail box
dorice.simon@yahoo.com.sg

ngela 2011.05.13. - 15:45  |   Válaszolok  |   #510
Sziasztok! Szerintem is az a legjobb, ha őszintén beszélgetünk a férjünkkel/élettársunkkal erről a témáról, mindenképpen fontos, hogy közös elhatározás szülessen. Még én is gyermekvállalás előtt állok, de mivel foglalkoztat a gondolat, olvasgatok a témával kapcsolatban, néhány napja olvastam el a Szülészeti Zárójelentés c. tanulmányt. Ha rászánjátok magatokat a projektre, mindenképpen nézz bele, nagyon tanulságos mindenki számára. Innen le lehet tölteni:
http://www.letolthetokonyvek.h u/konyvek/szuleszeti-zarojelentes-dr-berk o-peter-2011

FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek