Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2020. 2. 19, szerda, Zsuzsanna napja van. Holnap Álmos napja lesz.
Fórum

Fórum témák - Hibás rendelés teljesítés

Új hozzászólás
* Név
* Üzenet

Kép
* Hitelesítő kód
A beirando kod


Vissza

Rendezés sorrendje
Találatok száma
Keresés
az alábbi kifejezésre

Eddigi hozzászólások

Gálosi Gábor 2010.03.04. - 10:12  |   Válaszolok  |   #408
Tavaly decemberben rendeltem egy hűtőmágnest amit időben meg is kaptam, de lemaradt róla a felirat. Ajándék volt és úgy lett volna teljes.
Írtam már 2 e-mailt de még válaszra sem méltattak.

Szia kedves 2010.12.09. - 02:26  |   Válaszolok  |   #451

Szia kedves

A nevem Dorice (szimpla). Nagy hatással volt rám, amikor láttam a profilodat ma /aprotuti.fotopartner.hu/ és én is szeretnék létrehozni egy hosszú távú kapcsolat van. Ezen kívül, azt fogom szeretni, hogy válaszolj nekem az az én privát e-mail címére (dorice.simon@yahoo.com.sg)
Köszönöm
v árja, hogy hamarosan hallunk.
Dorice

Küldök neked a képeimet a következő postámban ezen keresztül én postaládám
dorice.simon@yahoo.com.sg
, ......................................... ............................
Hello dear

My name is Dorice(single). I was impressed when i saw your profile today at /aprotuti.fotopartner.hu/ and i will like to establish a long lasting relationship with you. In addition,i will like you to reply me through this my private e-mail box(dorice.simon@yahoo.com.sg)
Thanks
waiting to hear from you soon.
Dorice

I will send to you my pictures in my next mail through this my mail box
dorice.simon@yahoo.com.sg

Balu 2010.12.22. - 10:07  |   Válaszolok  |   #500
Nem kaptam meg az összes megrendelt és kifizetett fotót, ami megérkezett, annak meg a minősége nagyon gyenge. A panaszomra válaszra se méltattak.

Ingyenes cuccok 2011.07.25. - 09:31  |   Válaszolok  |   #513
Itt ingyen lehet szerezni termékeket, még magyarországon most indul. Még pénzt is lehet csinálni. Nézd meg az oldalt!
www.tfthungary.ingyenatied.com

Szandra 2011.12.23. - 15:11  |   Válaszolok  |   #517
Karácsonyi ajándék lett volna...csak az ígérteke ellenére nem érkezett meg a könyvjelző egyedi képekkel amit rendeltem. A telefonszámukat úgy kellett kikutatni, de 3 (!!!!!) órán keresztül folyamatosan hívtam mindkettőt és fel se vették, illetve volt párszor, hogy igen, de egyből le is nyomták. Ez a vevőszolgálat? SOHA nem rendelek többet erről az oldalról és mindenkinek hirdetni fogom, hogy hogy jártam, mert nem akarom, hogy másnak is olyan karácsonya legyen amiatt amilyen nekem:(

Nice to meet youn 2011.12.25. - 20:19  |   Válaszolok  |   #520
Remélem, a légkört a béke és a love.It nagyon jó hozzám, amikor találtam a profilod az én keres a felelős és megbízható személyt, hogy egy jó barátság, és találtam egy nagy szikra a szívemben annak ellenére, hogy én nem láttalak személyesen, de van egy érzésem, hogy tényleg ad nekem egy szép élmény kommunikálni veled és látom, hogy a nap süt, mint, hajlandó vagyok a barátod, és itt van az én e-mail címet, amely kapcsolatba léphet velem (lindajohnson_222 @ yahoo.com), és utána ígérem, hogy küldjön u képeim az én következő mail u tudni, hogy ki vagyok, és hogyan néz ki.
Kisasszony Linda.
köszönöm.
(lindajohnson_222@yah oo.com)
-------------------------------- --------------------------------------
I hope you are in atmosphere of peace and love.It was very great to me when i found your profile in my searching for a responsible and reliable person to have a good friendship with and I found a great spark in my heart despite that I have not seen you in person,but there is a feeling that really gives me a nice pleasure to communicate with you and see how the sun will shines like,am willing to be your friend and here is my email address which you can contact me(lindajohnson_222@yahoo.com)and after that i promise to send u my pics in my next mail for u to know who i am, and how i looks like.
Miss linda.
thanks.
(lindajohnson_222@yahoo .com)

Betti 2012.02.23. - 12:11  |   Válaszolok  |   #523
Fényképes pólót rendeltem, női S-es méretűt. Amit kaptam, az nagyon szép kidolgozású, csak éppen gyerekméretű a póló, így lényegében használhatatlan. Próbáltam telefonon érvényesíteni a panaszomat, de csak hangposta jelentkezik. Az emailekre pedig nem válaszolnak!!!!!!!!!!!!!!!!! Felháborító!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Melinda 2012.06.27. - 09:07  |   Válaszolok  |   #524
Kulcstartókat rendeltem, amit most vettem át. Hát elég silány munka. A fotókjó minőségűek voltak, megfelelő színekkel....erre majdnem fekete-fehér, de inkább zöldes árnyalatú szegény gyerekfeje a képen. Ennyi pénzért, felháborító, hogy ilyen munkát kiadnak a kezükből! Szégyen!

kulcstartók  -  Előzmények 2012.06.29. - 15:56  |   Válaszolok  |   #525
Újra elkészítették a kulcstartóimat, most már kifogástalan minőségben! Nagyon szépek lettek!
A problémámat jó hozzáállással kezelték, igyekeztek gyorsan helyrehozni a hibájukat, ami végül sikerült. Sok bosszankodást, reklamálást megspórolhattak volna, ha első alkalommal figyelmesebben készítik el a rendelésemet.Halma Zsuzsa 2012.12.17. - 09:38  |   Válaszolok  |   #528
Jó napot kívánok!

Rendelés aktiválásnál, azt írja ki, hogy hibás azonosító, így meghiusul a rendelésem is.
Mi tévő legyek?

Kenyeres Dániel 2013.02.14. - 21:04  |   Válaszolok  |   #529
A rendelt kulcstartó ennyi pénztért olcsó Kínai árú.A kulcstartón lévő kép olyan pixeles hogy rendesen már csúnya.A mai technikákkal ilyen silány minőségű képet hogy lehet nyomtatni?Gyorsan megcsinálni, eladni drágán a sz... minőséget!

Juhász Gabriella 2013.05.24. - 19:10  |   Válaszolok  |   #531
Tányérokat rendeltem óvodai ballagási ajándékként. Sajnos nagyon rossz minőségű lett. Már láttam pár munkájukat, de a mostani nagy csalódás volt. A kép csak a tányér közepén látható, homályos minőségben. A megrendelésen a kép a tányér teljes külső széléig ért, a felirat felette és alatta volt látható. Ez elfogadhatatlan kivitelezés. Kérem, készítsék el a megrendelés alapján újra a 2 db tányért. A rendelésben szerepelt még egy kötény is, ami valóban szép munka. Kérem, a mielőbbi jelentkezésüket ezzel kapcsolatban. juhaszgabika@freemail.hu

Juhász Gabriella 2013.05.26. - 19:29  |   Válaszolok  |   #532
Tányérokat rendeltem óvodai ballagási ajándékként. Sajnos nagyon rossz minőségű lett. Már láttam pár munkájukat, de a mostani nagy csalódás volt. A kép csak a tányér közepén látható, homályos minőségben. A megrendelésen a kép a tányér teljes külső széléig ért, a felirat felette és alatta volt látható. Ez elfogadhatatlan kivitelezés. Kérem, készítsék el a megrendelés alapján újra a 2 db tányért. A rendelésben szerepelt még egy kötény is, ami valóban szép munka. Kérem, a mielőbbi jelentkezésüket ezzel kapcsolatban. juhaszgabika@freemail.hu

Angelika 2013.09.09. - 13:25  |   Válaszolok  |   #533
Párna, párnahuzat (Huzat fekvö képpel + párnával - 40 x 50 cm, Szín: zold) rendeletem , ajándéknak szántam a páromnak!!!Nem olyan méretben lett rárakva a kép ahogy eredetileg volt a minősége szörnyű ,az arcomon sárga foltok vannak meg van ahol a kép elvan mosódva!!! Ennyi pénzért ez felháborító !!!! Ezt ajándékként egyszerűen nem lehet oda adni ,olyan csúnya!Dobhatom ki! A párnával nincs gond ,csak maga a párnahuzattal, nagyon örülnék ha újra elkészítenék ,ha már megtiszteltem önöket a bizalmammal!!! E-mailen keresztül akár szemléltetni is tudom önökkel a problémámat a két kép közötti különbségről!! angi0321@freemail.hu

Angelika 2013.09.11. - 13:22  |   Válaszolok  |   #534
Hatalmas nagy csalódás ez az oldal!!!! Nem ajánlom senkinek se !!!

Brigitta 2013.10.12. - 13:05  |   Válaszolok  |   #535
Rendeltem egy ZIPPO öngyújtót, és Remo öngyújtót kaptam készhez, amit ennél sokkal olcsóbban meg tudtam volna venni. Láthótan ez az öngyújtó csak le van fújva ezüst színű festékkel, mert már amikor megkaptam le volt róla pattogva. Szeretném, ha ár ennyi pénzt elküldtem, akkor küldjék ki azt a terméket, amit megrendelte. Egy eredi ZIPPO öngyújtót!! brigitta19961010@freemail.hu kérem írjanak, mert az e-mail-jeimre sem hajlandóak válaszolni! De most látom, hogy sok a panasz, nem azt kapták amit kértek. Szerintem próbáljanak meg együtt működni és olyan terméket készíteni amit megrendel az illető, mert valaki egyszer a fogyasztóvédelemhez fordulni. Például én, ha nem kapom meg azt a terméket amit rendeltem!

László 2014.01.09. - 12:41  |   Válaszolok  |   #536
Időben feladott rendelésemben megírtam, hogy születésnapi ajándék miatt határidőre kellene a megrendelt termék. Utolsó napon rendszerhibára hivatkozva tájékoztattak, hogy csak késve kapom meg. Sajnos így az ünnepelt már nem azt fogja kapni, amit 60 évesen szívből neki szántam volna.
Ezt a céget pedig ajánlott messziről kerülni!
Ha valóban "rendszerhiba" volt, javasolt olyannal üzemeltetni a rendszert, aki ért hozzá.

Liza 2014.11.19. - 15:13  |   Válaszolok  |   #537
Ma van anyukámnak a születésnapja és és még mindig nem kaptam meg a faliórát,,,,

Sajnálom, hogy csak most olvastam el a komenteket ,, ha elöbb szembesülök ezekkel a tényekkel akkor Nem rendeltem volna erről az oldalról,,,,

Mindenki nevében megszeretném köszönni ennek az oldalnak, hogy tönkre teszik számunkra a nekünk igazán fontos dolgokat..


Ja és ha netán majd a közeljövőben elkészűl a silány termékük hát "egyék meg amit főztek" mert köszönöm én nem kérek belőle :)!

Hel 2015.01.12. - 14:04  |   Válaszolok  |   #538
Ez év elején rendeltem egy baby on board matricát. Tökéletes felbontású képet küldtem el, és a körbevágás opciót is kiválasztottam. Ennek ellenére egy olyan katasztrofális minőségű terméket kaptam, hogy az MINŐSÍTHETETLEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Sem telefonon, sem mail-ben nem lehet őket elérni. Én most fogok a fogyasztóvédelemhez fordulni.

NE RENDELJETEK INNEN SEMMIT! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hérincs Alexandra 2015.09.19. - 15:20  |   Válaszolok  |   #539
Háromszor próbáltam már rendelni egy Fiat fotógravírozásos 4990 FT értékű kulcstartót. Semmi hír róla a rendelés óta. Lehet róla valamit tudni?

FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek