Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2020. 4. 1, szerda, Hugó napja van. Holnap Áron napja lesz.


Felhasználási feltételek
Általános információk

A Fotopartner weboldalak célja, hogy színvonalas szolgáltatásokat, (fotóalbum, apróhirdetés, galiba, cafepress, fotopartner, mypóló, netwiw, domain regisztráció...) ötleteket, és hasznos információkat nyújtson látogatóinak az ajándékvásárláshoz, valamint online rendelési lehetőséget biztosítva azokból, ideértve a digitális fotókidolgozást is. Az szolgáltatásokhoz tartozó felhasználási feltételek mindig az adott szolgáltatás alatt lévő menüsorban találhatóak.

A Fotopartner saját belátása szerint, tetszőleges időpontban módosíthatja a felhasználási feltételeket és a vonatkozó szabályzatokat. A változtatásokat valamennyi felhasználó köteles magára kötelező érvényűként elfogadni. Az alábbi Felhasználási feltételek jelentősebb változása esetén igyekszünk tájékoztatni tagjainkat.

Továbbá, felhívjuk a figyelmedet, hogy bármelyik internetes oldalunk menüsorában a megfelelő hivatkozásra kattintva megtekintheted az érvényes feltételeket, szabályokat. A szabályzatban megjelenő közkeletűen használt fogalmakat (például link, website, weboldal, honlap, mail stb.) külön-külön nem magyarázzuk el, mivel ezeket a nemzetközi internetes szaknyelv részeinek tekintjük, és így azt természetesnek tartjuk, hogy ismered őket, hiszen az Internet használatához alapvetően szükséged van e fogalmak ismeretéhez.

Belépéseddel valamint az oldalak használatával a szabályzatot, szabályzatokat elfogadod. A leírtak ismeretét, mint Szolgáltató természetesnek vesszük, elvolvasásuk elmulasztása nem képezheti semmilyen hivatkozás alapját. A szolgáltatásokat csak saját felelősségedre használhatod. Felelős vagy a felhasználói fiókodhoz kötődő valamennyi tevékenységedért (felhasználói neveddel végrehajtott műveletekért), valamint a jelszavad biztonságban tartásáért. Ha elhagyod honlapunk oldalait, és más internetes weboldalra kerülsz át, úgy ott más feltételek érvényesek. A Simultan d.o.o. - Fotopartner fenntartja a jogot magának arra, hogy bárkitől, bármikor, értesítés és indoklás nélkül megtagadja a szolgáltatást.

Mivel az oldalunk, oldalaink más országokban, országokból is használhatóak, elérhetőek, ezért alapvetőnek tekintjük, hogy oldalaink meglátogatásával, annak használásával egyben kifejezik az egyetértésüket a Magyarországon érvényes előírásokkal kapcsolatosan. Az oldalunkon, oldalainkon látható, található bejegyzésekről, művekről, adatokról elképzelhető, hogy nem érvényesek más országokban. Elképzelhető, hogy az egyes helyeken tiltják a felhasználásukat, leközlésüket, illetve az elolvasásukat. Tehát mint felhasználó kijelented és elfogadod, hogy a Szolgáltatásokat kizárólag a vonatkozó helyi, megyei, nemzeti és nemzetközi jogszabályoknak, rendeleteknek és más szabályozásoknak megfelelően használod. Nem vállaljuk a felelősséget azokért az esetekért, amikor valaki olyan helyről éri el oldalainkat, és úgy használja fel a nálunk talált információkat, ahol, és ahogyan azt a helyi törvények tiltják.


Megrendelés, vásárlás

Az weboldalak látogatása a termékek megtekintése, a virtuális rendelő programmal való szerkesztése és a Fotopartner oldal további funkcióinak kipróbálása, a kosár tartalommal való megtöltése nem regisztrációhoz kötött, csak a megrendelés feladása.

A kitöltött megrendelő, Interneten való elküldésével felhasználó vételi szándékát fejezi ki szállítási szerződés egyidejű megkötésével.

A megrendelés csak akkor érvényes, ha azt e-mail-en a rendszerünk automatikusan visszaigazolta megrendelő felé. Ezzel tudatjuk, hogy megrendelése bekerült a rendszerünkbe. (Amennyiben a megrendelés leadása után nem kap egy automatikus visszaigazolást a rendelésről, úgy kérjük, ismételje meg, vagy lépjen kapcsolatba velünk!)


Kiszállítás, szállítási árak

A kész termékek, ajándéktárgyak átvétele kiszállítással postai utánvétes csomagként vagy futárszolgálaton keresztül történik.

Postai vagy futárszolgálattal történő kiszállítás, házhozszállítás esetén az elkészült terméket illetve a digitális fotók ellenértékét az e-mail-ben visszaigazolt összegnek megfelelően (amely tartalmazza a szállítási költségeket és az áfa-t is) a kézbesítő futárnak kell készpénzben kifizetni.

Az elkészített termékeket maximum 5-10 munkanapon belül átadjuk kiszállításra a Magyar posta vagy a futárszolgálat részére, a megrendelő által megadott címre. A futárszolgálaton keresztüli kiszállítás kizárólag munkanapokon 8-16 óra közötti időpontban történik, pontos időmeghatározás nélkül! Postai szállítás esetén a kézbesítő a megrendelésben megadott címre szállítja ki a megrendelt terméket. Amennyiben a címzettet nem találja, a csomagról értesítést hagy részére. A küldeményt ezután az értesítésen megjelölt postahivatalban és az ott feltüntetett határidőn belül, a megadott hivatali idő alatt veheti át.

1. Kiszállítási árak fotókidolgozás rendelése esetén
Az árak a fotókidolgozás menü pont alatt vannak feltüntetve.

2. Kiszállítási árak ajándéktárgy rendelése esetén
Az árak a fényképes ajándékok menü pont alatt vannak feltüntetve.

A Fotopartner vagy partnere a kiállított számlát minden esetben mellékeli a megrendelt termék(ek) mellé. A számla tartalmazza a szállítási költséget is. A számla végösszege magában foglalja a forgalmi adót is.


A termékek árai

A Fotopartner oldalon, az árlistában szereplő árak Bruttó árak, amelyek tartalmazzák a forgalmi adót is. A termékekre szállítási költséget számolunk fel, amelynek mértéke függ attól, hogy postai illetve futárszolgálaton keresztül rendelte meg.


Fizetési lehetőségek

A fizetési mód az ügyfél választása alapján lehet postai utánvét, bankszámlára való befizetés vagy futárszolgálat. Amennyiben a vásárló által választott fizetési módozatot, a szerződés szerinti teljesítés mellett, nem hajtható végre, különösen, ha a vásárló helytelen, rossz adatokat adott meg, a vásárló köteles a teljesítéssel megbízott harmadik félnek / Posta, Futárszolgálat / az ebből adódó többletköltségét megtéríteni.

Az oldalon szereplő árak bruttó árak. A Fotopartner vagy partnere a kiállított számlát minden esetben mellékeli a megrendelt termék mellé. A számla tartalmazza a szállítási költséget is. A számla végösszege tartalmazza a forgalmi adót.


Szavatosság (Internetes fizetés, reklamáció, szavatosság, fogyasztóvédelem)

A vásárlónak vitathatatlanul joga van ahhoz, hogy pénzéért jó minőségű és hibátlan árut vagy szolgáltatást kapjon, függetlenül attól, hogy az adott termék milyen árszínvonalú, azaz olcsónak számít-e, vagy inkább drágának tekinthető.

Az oldalon található majd a rendelés után legyártott termékek minőségéért felelősséget vállal a Fotopartner vagy partnere és garantálja, hogy az elkészített, átadott termékek megfelelnek az előírt jogszabályoknak.

Az Internetes vásárlásnál is megvannak a vevő jogai, úgy mintha azt akár egy vizuális, valós áruházban tette volna meg. Vásárlásnál az Internet virtuális világában ugyan úgy tartozék a számla kibocsátása, mint a valóságos üzleteknél, és ennek birtokában tudja a megvásárolt termék garanciáját is érvényesíttetni.

A Fotopartner vagy partnere vállalja, hogy a kiszállított termék, termékek bizonyíthatóan az ő hibás csomagolása miatt sérültek meg a szállítás alatt, úgy azt garanciában maradéktalanul kicseréli és a velejáró postai költségeket vállalja.

Fotopartner a kiszállított hibátlan termékek esetén visszavásárlási garanciát nem tud vállalni, a legyártott ajándéktárgyak egyedisége miatt.


Korlátozott felelősség

A Fotopartner nem vállal felelősséget sem a felhasználói, sem a látogatói oldal felé a szüneteltetés, átmeneti szünetelés, megszüntetés, tartalomtörlés, weboldalon található információból fakadó károkért, technikai, műszaki problémákból adódó szolgáltatási és egyéb változtatásokból eredő további károkért. A Fotopartner minden tőle telhetőt megtesz a szolgáltatás minél gyorsabb helyreállítása érdekében, továbbá mindent elkövet, hogy rendszeréből eltávolítsa azon felhasználókat, akik bizonyíthatóan szándékos kár okozása céljából használják azt. Ezeket a módosításokat a weboldal üzemeltetőjének akár előzetes értesítés nélkül is jogában áll elvégezni, a látogatók érdekeit maximálisan szem előtt tartva.

Az oldal üzemeltetője semminemű felelősséget nem vállal és nem vonható felelősségre a rendszer használatából adódó bármely jogsértésért beleértve a szellemi tulajdonjogokat is. Felhasználó viseli a szolgáltatás használatával járó valamennyi kockázatot és felelősséget beleértve a más felhasználók által okozott vírusok, férgek vagy a Felhasználó számítógépes rendszerében okozott egyéb károkért, valamint más további Felhasználónál keletkezett veszteségekért, károkért az oldal használata során.

Más internetforrásokkal való kapcsolat felvétele az oldalon keresztül / átlinkelés / saját felelősségre történik. Az ezen forrásokban szereplő tartalmak, helytállósága, valódisága, kifejezett vélemények és más kapcsolódó elemek a honlap tulajdonos és üzemeltetője által nem kerültek ellenőrzésre, megvizsgálásra illetve jóváhagyásra.


Szerzői jogok védelme, felelősség meghatározása

A feltöltött képekért minden felelősség a felhasználót terheli, ezért ki kell jelentenie, hogy azokat szerzői jog nem védi, személyiségi jogot nem sértenek, szabadon felhasználhatóak, és a designok nem sértik harmadik fél jogait.

A Fotopartner oldalak semmilyen felelősséggel nem tartoznak a feltöltött képek használatából eredő jogvitákban. Felhasználóként ezért a továbbiakban teljes felelősséget kell vállalnia a feltöltött képekért, és a használat során esetlegesen felmerülő jogi következményekért.

A felhasználó köteles mentesíteni a Fotopartner-t a fent említett jogsérelmekből származó összes követelés alól, és megtéríteni az ügyben felmerülő összes költségét.


A médiában megjelenő hirdetések

A médiában, (prospektusokban, katalógusokban, szórólapokon, hirdetésekben) megjelenő adatok, meghatározások, írásos és elektronikus ábrázolások csak információ értékűek, ezért a színt, a súlyt, és a termékek más hasonló paramétereit érintő egyéb adatok nem számottevően, de kis mértékben esetlegesen eltérhetnek az ezekben megadottaktól.


A Fotopartner fotópályázat, fotóalbum és netwiw mint közösségek

Mivel a Fotopartner fotópályázata, fotóalbuma, netwiw digitális fotómegosztó oldala a közösség számára készült így azt a közösség is nagy részben saját maga alakítja. Szeretnénk, ha a Fotopartner oldalon a lehető legjobban éreznéd magad, így kérünk, hogy az alábbi bármely közösség számára elfogadható és betartható normákat, alapszabályokat vedd figyelembe és tartsd be. Ne jeleníts meg pornográf vagy másokat egyéb okokból sértő képeket. A pályázatok képeinél lehetőséged van üzenetet hagyni tulajdonosának képeivel kapcsolatban (Hozzászólások), illetve a fórumon eszmecserét folytatni. Nagyon különbözőek vagyunk, és ez által különbözhet a látásmódunk, ízlésünk is. Ezért kérjük, mindenképpen tartsd ezt szem előtt. Légy toleráns a többi Fotopartner látogatóval szemben. Továbbá kérjük, hogy a mások munkáját bármely módon sértő vagy bántó megjegyzéseket ne tegyetek a képeknél illetve a fórumon se.

A közösség érdekében fenntartjuk magunknak a törlési jogot arra az esetre, ha az oldalra oda nem illő képek, tartalmak jelennek meg. Azokat akár előzetes figyelmeztetés nélkül is eltávolítjuk.


Fotopartner fotópályázat licensz szerződésének feltételei!

Felhasználóként tudnod kell, és hozzá kell járulnod ahhoz, hogy az általad nyilvános (publikus) feltöltött képeidet a weboldalon bárki megtekintheti, és felhasználhatja saját céljaira. (Kivéve, ha azt a regisztrációdnál megtiltod, illetve csak az átmódosítását, utómunkálatait tiltod meg, de a képet eredeti állapotában felhasználhatják.)

A feltöltött képeidért minden felelősség csak és csakis Téged terhel, ezért ki is kell jelentened, hogy azokat szerzői jog nem védi, személyiségi jogot nem sértenek, szabadon felhasználhatók. Továbbá mint felhasználó hozzájárulsz ahhoz, hogy a Simultan d.o.o., és mint a Fotopartner-t működtető Simultan-Color Kft. az általad feltöltött fényképek vonatkozásában többszörözésére és nyilvánossághoz való közvetítésére felhasználási jogot szerezzen.

A Fotopartner oldalak üzemeltetője semmilyen felelősséggel nem tartozik az általad feltöltött képek használatából eredő jogvitákban. Regisztrált felhasználóként a továbbiakban teljes felelősséget kell vállalnod a feltöltött képeidért, és a használat során esetlegesen felmerülő jogi következmények csak Téged terhelnek!

A weboldalainkon megrendelt és elküldött képeslapok ajándéktárgyak tartalmáért a szolgáltató nem vonható felelősségre, az esetleges szerzői jogot, és személyiségi jogot sértő jogviták a szolgáltatást igénybevevőt terhelik.

A Simultan d.o.o. mint tulajdonos, és magyarországi franchise partnere a Simultan-Color Kft., mint a Fotopartner üzemeltetője szolgáltatóként nem vonható felelősségre semmilyen közvetlen, vagy közvetett kárért, elmaradt nyereségért, jövedelem kiesésért, amelyek a weboldalakon szereplő információkkal kapcsolatosak.

Az oldalainkra beküldött képek kereskedelmi jellegű felhasználását nem engedélyezzük, tehát ilyen esetekben felelősséget nem vállalunk, minden jogi következmény a képek felhasználóit terheli.


Adatvédelem

A honlap látogatói szabadon, személyes adatok megadás nélkül tekinthetik meg a Fotopartner honlap kínálatát, szolgáltatásait. A termékek megtekintése, a virtuális rendelő programmal való szerkesztés és az oldal további funkcióinak kipróbálása, a kosár tartalommal való megtöltése nem regisztrációhoz kötött, csak a megrendelés(ek) feladása.

A Fotopartner honlap üzemeltetőjének és tulajdonosának Jogában áll az üzleti kapcsolattal összefüggésben, hogy az ügyfél összes adatát, a szerződés-végrehajtása céljából, az Adatvédelmi Törvényeknek, előírásainak, betartásával megfelelően, elektronikusan tárolja és feldolgozza.

Továbbá az adatok tekintetében, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvényben meghatározottak alapján adatkezelőnek minősül, továbbiakban az 1995. évi CXIX. Törvény, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló, név és lakcímadatok kezeléséről, majd az 1998. évi VI. törvényének megfelelően garantálja a Felhasználók személyes adatainak védelmét. A személyes adatok védelme értelmében a garantálja, hogy a Fotopartner rendelkezésére bocsátott személyes adatokat kifejezett írásos hozzájárulás vagy törvényi felhatalmazás hiányában nem adja ki harmadik fél részére.

A Felhasználói adatokba kizárólag csak a Fotopartner által erre jogosított munkatársai tekinthetnek bele. A Felhasználó személyes adatainak megadása egyéb más célra (további felhasználásra) csak az érintett kifejezett írásbeli hozzájárulásával lehetséges. Kivételt képez ez alól, ha a személyes adatok kiadására a Fotopartner-t valamely hatóság jogszabály alapján kötelezi.


Egyéb rendelkezések - illetékes joghatóság

A Simultan d.o.o. (Hrvatska, Vižinada - Vranje Selo) Franchise partnere a Fotopartner Magyarország (Simultan-Color kereskedelmi és szolgáltató Ipari KFT.). A Simultan d.o.o. - Fotopartner Magyarország jelen felhasználási szabályzata a Magyarországi törvényekkel összhangban született, és az esetleges jogviták esetében is a Magyar állam illetékes eljárni, tekintet nélkül a felhasználó lakhelyeként szolgáló ország eltérő értelmű törvényeire. A Szolgáltatással kapcsolatos valamennyi követelés, jogi eljárás és peres ügy a Magyarországi Veszprém megyei Bíróság hatáskörébe tartozik. Mint az oldalainkat használónak köteles vagy elfogadni e joghatóság illetékességét.

A jelen felsorolt felhasználási szabályok, feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk, azaz időről időre azokat megváltoztathatjuk. Az esetleges módosításokról értesítést kapsz a változtatás utáni első belépésedkor, illetve az INTÉZŐM menüpontod alatt az üzeneteid között.


Felhasználási és adatvédelmi kiegészítés

Mint látogató és felhasználó tudomásul veszed és a használattal egyidejűleg elfogadod a Fotopartner (Simultan-Color Kft. - Simultan d.o.o.) felhasználási és adatvédelmi szabályzatát, szabályzatait. Továbbá elfogadod az aloldalak, almodulok (tutiblog, jelezz, fórum, coolgame,..) külön adatvédelmi és felhasználási szabályzatait is, melyeket azok specifikussága, egyedisége, különböző használhatóságuk miatt hoztunk létre. Ezen egyedi szabályzatok jogi részeinek megfogalmazásaiban, feltételeiben, irányelveiben lehetnek azonosságok, átfedések, esetleges eltérések is (több vagy kevesebb információ), mégis azok egyetemlegesen, egymást teljes egészében kiegészítve értendők, azaz az aloldalak (modulok) felhasználási feltételei és adatvédelmi nyilatkozatai együttesen alkotják, hozzák létre a Fotopartner oldal, aloldalak, valamint a partneri oldalak használati és adatvédelmi nyilatkozatát.


A feltételek elfogadása

A Szolgáltató vállalja, hogy regisztráció, szavazás, nyereményjátékok, apróhirdetések feladása, képeslap küldés, fotópályázat, vásárlás, stb. (egyéb e-mail cím megadás) során a Felhasználók által megadott e-mail címekre nem küld sorozatos leveleket, kivéve a szolgáltató Webáruházainak szolgáltatásaihoz kapcsolódó tájékoztató jellegű anyagokat tartalmazó e-maileket, melyek fogadásába a tagok regisztrációjukkal, adataik megadásával beleegyeznek.


A Fotopartner franchise hálózat partneri weboldalak üzemeltetője

Simultan-Color Kft. - Fotopartner Magyarország, Balatonfüred, Jókai. u. 27. 8230
Fotopartner e-mail: info@Fotopartner.hu


A Fotopartner franchise hálózat partneri weboldalak tulajdonosa

A Fotopartner weboldal tulajdonosa a SIMULTAN d.o.o. (društvo s organičenom odgovornošću za fotografske dijelanosti i trgovinu.) Djelatnost - FOTOGRAFSKE DJELATNOSTI - Brojčana oznaka podrazreda: 74810 -

Székhelye: Hrvatska - Istra, Opcina Vižinada u našelju Vranje Selo bb, 52447 Vižinada Ulica-zašelak Vranje Selo, kučni broj 1/a. MBS:04013606Fotopartner Team, 2007-2020FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek