Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2020. 4. 1, szerda, Hugó napja van. Holnap Áron napja lesz.
Partnerprogram

Szerkessz képeket termékekre!


Hogyan is néz ki ez a gyakorlatban?

A magad által szerkesztett design a saját fotóidból, illetve az oldalon található clip-art gyűjtemény képeiből válogatva, ajándéktárgyakra.Elkészült Magyarország legnagyobb fotószolgáltatását nyújtó partneri weboldala!   részletek


Vegyük például, hogy valami vicces pólót szeretnél ajándékozni barátodnak. Keress otthon egy humoros fotót, vagy egy általad készített jól sikerűlt felvételt, amit korábban készítettél, és felmentetted a számítógépedre, vagy lemezedre. Szerkesztő programunk segítségével összeállíthatod oly módon, hogy feltöltöd oldalunkon képeidet vagy az általunk kínált clip-artból kiválaszthatsz fotókat, grafikákat, kereteket az alkalmakhoz, illetve humoros, kedves feliratokat.   Tovább a rendeléshez

Ha megszerkesztetted ajándékodat és végleg úgy érzed, hogy elkészültél, töltsd fel, rendeld meg és lepd meg vele magadat, barátaidat, illetve szeretteidet!


Általad készített privát, saját magad felvételeiből előállított egyedi ajándéktárgyak


Mindig szívesen ülünk le fotóalbumunkat kezünkbe véve, hogy újra és újra felelevenítsük családtagjainkkal és barátainkkal töltött legszebb pillanataink emlékét. Ajándékozzuk meg őket egy egészen egyszerű, de mégsem hagyományos módon. A rendszer ismert, gondolod az első hallásra, hiszen sokan vasalnak, préselnek pólóra képeket vagy feliratokat. De mi egy egészen új élményt, lehetőséget kínálunk neked. A FOTOPARTNER kínálta program lehetővé teszi, hogy ajándékodat teljesen egyedivé, különlegessé formáld. Ezt termékkínálatunk és clip-art-jaink (alkalomhoz illő kereteink) hihetetlennek tűnő változatossága garantálja. Ez után a FOTOPARTNER honlapon kiválaszthatod, hogy milyen típusú termékekre és hová szeretnéd elhelyezni a képet. Ha elkészültél, az információt és a képet töltsd fel!

A FOTOPARTNER oldalára feltöltött képedet, vagy a clip-art-ból kiválasztott designt a neked tetsző terméken megrendelheted. Legyártjuk ajándékodat a kívánságodnak megfelelően, majd az ajtódig szállítjuk.


Hogyan tudod megszerkeszteni egyedi ajándékodat és mennyibe kerűl?

1. – A kiválasztott ajándéktárgyra, a feltöltött vagy clip-artból választott képed mellé,  alkalomhoz illő kereteket is választhatsz, legyen az Valentin nap, ballagás, karácsony vagy akár iskolai, óvodai emlék. (álló vagy fekvő kép, a rendszer felismeri, és annak megfelelően helyez keretet)

2. - Ha kiválasztottad képedet, a rendelőprogramban található sablonok segítségével válogathatsz az alkalomhoz illő keretekből, majd azok mellé, vagy akár arra írva még saját, kitalált frappáns, poénos, kedves, névnapi, születésnapi köszöntőket, mondatokat is elhelyezhetsz, melynek színét, betűtípusát és akár a méretét is tudod változtatni szerkesztésed folyamán.

3. - Ha már mindent kiválasztottál és megszerkesztettél ajándékodra, képed méretét százalékos arányban tudod nagyítani, kicsinyíteni a megadott kereten belül, és helyezheted el termékeden a neked tetsző helyre. Az összeállított termék ára függ a megjelenített kép méretétől és a szövegsorok számától.

 4. – Amennyiben szerkesztésed során csak képet, keretet vagy feliratot szeretnél változtatni, cserélni, de már mindent összeállítottál a szerkesztő program segítségével, ne csüggedj munkád nem vész el! Adatveszteség nélkül megteheted mindezt úgy, hogy a kiválasztott képen lévő keretet vagy a keretben lévő képet, a hozzáírt szöveget tetszésed szerint cserélgetheted egymáson, azok nem tűnnek el, nem vesznek el, a program megjegyzi részedre, hogy ne keljen mindig mindent újra leválogatnod.

Ha végleg úgy érzed, hogy elkészültél saját tervezésű ajándékoddal, töltsd fel, rendeld meg és lepd meg vele szeretteidet, barátaidat vagy akár saját magadat!

                                                                  Tervezd meg és álltísd össze Te magad!


Jó szórakozást és időtöltést kíván a FOTOPARTNER!                         Tovább a rendeléshez

FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek