Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2019. 9. 19, csütörtök, Vilhelmina napja van. Holnap Friderika napja lesz.
Rövid ismertetése a FOTOPARTNER többszintű partnerajánlási rendszerének


Hogy további újabb jövedelemforrásra tehess szert, illetve, hogy többet ne jelentsen részedre gondot az AJÁNDÉKOZÁS!


Többszintű értékesítés
Hol van Részedre az üzlet a partnerajánlásban?

Ott, hogy százalékot kapsz a rajtad keresztül létrejött vásárlások után. Sőt, ha valaki, akinek te szóltál az oldalunkról, termékeinkről és regisztrál rajtad keresztül, majd szintén továbbajánlja, az Ő forgalma után is kapsz jutalékot, részesedést és ez így megy tovább három szinten keresztül. A FOTOPARTNER hálózatban minden csatlakozó partner saját hálózatot is építhet jutalékért, pénzt érő pontokért. Belépéskor mindenki az első helyre kerül, a saját csoportjában. Ez azt jelenti, hogy mindegy melyik szinten, mindegy, hogy kihez csatlakozol, saját eladásaid, forgalmaid után járó jutalékaid mindig ugyan annyi. Partnerajánlásaid után járó részesedésed szintenként ugyan változik, de mindenki alatt egyforma mértékű. Ezzel a többszintű partnerajánlási lehetőséggel további PASSZIV és ÁLLANDÓ, folyamatos kereseti lehetőséghez juthatsz.


A hálózat szerkezete két irányban épül, szélességben és mélységben.
Mint regisztrált FOTOPARTNER tag természetesen Te magad döntheted el, hogy milyen szélességben építed ki a partnerajánlási hálózatodat /az alád első szinten csatlakozó új partnereik száma/.

Persze ha van honlapod, blogod akkor már az új tagok teljesen automatikusan fognak az oldaladon keresztül csatlakozni a FOTOPARTNER hálózatához. Innentől kezdve Neked már nincs is munkád a partneri hálózatod építésével, mert a hálózat saját magát építi tovább. Természetesen számodra mindenképpen az a legjobb, ha közvetlenül az alattad lévő első szinten van minnél több regisztrált tag, mert a későbbiekben rajtuk keresztül fog hatványozódni a partnerek száma érintve ezzel a további szinteket is.

Tehát, hogyan tud a partnerek száma hatványozódni?
A következő képpen.

Szólsz ismerőseidnek, barátaidnak, hogy rajtad keresztül regisztrálják magukat a FOTOPARTNER hálózatába. Ők az alattad lévő első szinten lesznek. Ha mondjuk 10 ismerősöd van aki már regisztrált és majd rendel is fotókidolgozást vagy fényképes ajándékot úgy már van is egy szinted ahonnan folyamatosan jönnek jutalékaid. Ez az első szint és ez adja meg a szélességét a hálózatodnak.

Feltételezzük azt, hogy majd mind a tíz első szinten lévő partneren keresztül legalább ennyien fognak regisztrálni a hálózatba. Akkor ez számodra 10x10=100 új potenciális partnert jelent ahonnan újabb jutalékokat fogsz kapni a létrejött vásárlások után. Ez volt a második szint és ez már a rendszer mélysége.

A harmadik szint akkor jön létre, ha a második szinten lévő partnerekhez további, újabb partnerek csatlakoznak. Számodra ez azt jelenti, hogy a 100 meglévő partneren keresztül, ha ismét ugyanolyan arányban fognak regisztrálni, csatlakozni, mint az előző szinteken akkor ez 100x10=1000 új regisztrációt jelent részedre. Tehát a harmadik szinted is létre hozta önmagát ahol már 1000 potenciális partnered van ahonnan ismét jutalékokat fogsz kapni a létrejött vásárlások után.

Így jön létre saját hálózatod, amelynek befolyt jutalékai egy PASSZIV és ÁLLANDÓ, folyamatos kereseti lehetőséghez juttatnak Téged.

Ha vállalkozó vagy pénzt kereshetsz vele, ami egy újabb, további jövedelemforrása lehet számodra.
 
Ha magánszemély vagy pontokat gyűjthetsz, amelyeket levásárolhatsz a FOTOPARTNER oldalán, saját magad örömére illetve rokonaid, barátaid ünnepekre, alkalmakra való megajándékozására.

                                                                       Hogy többet ne jelentsen gondot az AJÁNDÉKOZÁS!Jutalékok mértéke és kifizetése a FOTOPARTNER hálózatában
Jutalékot két különböző formában kereshetsz, kaphatsz a FOTOPARTNER hálózatában.


Vállalkozó /Forintért/     Regisztrálj

Jutalékaid, a bruttó bevételből a szállítási költség levonása utáni bruttó 10%.

Tehát, egy termékvételára szállítási költséggel együtt 5.000,- Ft,
ebből levonjuk az 1.000,- Ft szállítást,
maradt 4.000,- Ft.
Ebből az ősszegből kapod a 10% bruttó jutalékodat, ami egyenlő 400,- Ft-al.

Így amit részedre jutalékként kifizet a FOTOPARTNER az bruttó 400,- Ft. Természetesen a jutalék kivételének van egy minimum alsó határa, ami 5.000,- Ft. Ha tovább szeretnéd jutalékaidat göngyölíteni, azt saját Admin felületeden tudod beállítani /Pl.: 10.000,- 15.000,- vagy akár 50.000,- Ft-nál szeretnéd kivenni/.

Ha jutalékaid elérték az általad megjelölt kivehető összeget, e-mailt küldünk részedre.

Mint számlaképes vállalkozó jutalékaid kiszámlázásával tudod felvenni megérdemelt pénzedet.

Ha a jutalékaidból összegyűlt forintjaidat levásárolod a FOTOPARTNER oldalán ajándéktárgyakra, fotókidolgozásra, még nagyobb kedvezményekben részesülsz. Forintjaid további 10%-al érnek többet.  

Ha válakozóként pontjaid is gyűlnek az Admin felületeden, /hiszen lehetnek pontjaid is a rajtad keresztül regisztrált magánszemélyek vásárlásai után/ akkor azt Te is úgy, mint a magánszemélyek egy pont egy Forintot ér elvén tudod levásárolni, amelyre itt is további kedvezményt kapsz. Pontjaid további 10%-al érnek többet. Forintjaidat és pontjaidat alakulását is külön-külön tudod nyomon követni az Admin felületeden.

Ha nincs weboldalad akkor vásárolni a Fotoadmin felületeden keresztül tudsz ahol bruttó 10% jutalékot kapsz utána.
Ha van weboldalad akkor az oldaladon keresztül létrejött vásárlások, illetve saját vásárlásaid után is bruttó 10% jutalékot kapsz.

Jutalékaid partnerajánlásaid után az első szinten bruttó 2.5%
                                                 a második szinten bruttó 1.5%
                                                 a harmadik szinten bruttó 1%

 

Magánszemély - törzsvevő /pontokért/     Regisztrálj

Mint magánszemély az összegyűlt pontjaidat a FOTOPARTNER oldalán tudod levásárolni fotókidolgozásra vagy egyedi fényképes ajándékokra. Egy pontod egy Forintot ér.

Az általad megjelölt jutalékpontok elérése esetén e-mailt küldünk részedre, hogy az összegyűlt pontjaidat levásárolhatod a FOTOPARTNER oldalán további nagy kedvezményekkel. Kedvezményed további 10%, hogy pontjaid nálunk még többet érjenek!

Ha nincs weboldalad akkor vásárolni a Fotoadmin felületeden keresztül tudsz ahol 4% jutalékot kapsz utána.
Ha van weboldalad akkor az oldaladon keresztül létrejött vásárlások, illetve saját vásárlásaid után is 4% jutalékot kapsz.

Jutalékaid partnerajánlásaid után az első szinten 2.5%
                                                  a második szinten 1.5%
                                                  a harmadik szinten 1%         

Százalékaid pontokba átszámolva gyűlnek az Admin felületeden ahol ellenőrizni, nyomon követni is tudod.


Hogyan tudsz belépni saját Admin felületedre?
A kiválasztott regisztrációd után elküldünk részedre e–mail-ban egy virtuális Photo kártyát, amely tartalmazza adataidat és a belépési kódodat a fotoadmin.hu oldalra ahol minden forgalmadat, minden vásárlásodat, jutalékaid alakulását fotókidolgozás, ajándéktárgyak/ figyelemmel kísérheted, nyomon tudod követni. Első vásárlásoddal egyidejűleg megkapod eredeti plasztik Photo kártyádat is.

Jutalékaid nyomon követése
Jutalékaidat a saját jelszavaddal védett Admin felületeden tudod követni, figyelemmel kísérni /fotoadmin.hu/. Itt tudod megnézni szintenként befolyt jutalékaidat, jutalékaid hasznosítását, saját vásárlásaidat.

Jutalékod lehet két féle is ha vállalkozó vagy
Ha vállalkozó vagy és egy másik vállalkozó ismerősödet ajánlod partnernak, jutalékaidat természetesen Forintban kapod.  Ha magánszemélyt ajánlasz, vagy csatlakozik rajtad keresztül, aki eleve pontgyűjtő, abban az esetben utána Te is pontokat kapsz. Vásárlásnál egy pontod egy Forintot ér plusz 10%-ot.Hogy pontjaid nálunk még többet érjenek!

 

Admin felületed menüpontjai

Kezdőlap – itt láthatod a naponta csatlakozó új partnereid számát, jutalékaidból befolyt Forintjaid, pontjaid számát.

Vásárolok az oldalon – ide kattintva saját azonosítóddal tudsz a FOTOPARTNER oldalon vásárolni, így tudjuk vásárlásaid után Forintjaidat, pontjaidat jóváírni. /Ha van weboldalad akkor az oldaladra kihelyezett linken keresztül is tudsz vásárolni/.

Statisztika – itt tudod ellenőrizni a Partnerajánlás által szerzett jutalékok, Oldalon történt vásárlásaim, Jutalékok hasznosítása, E-mail ellenőrzés – elküldött partnerajánlásaim megtekintése 
 
Saját adatok – itt tekintheted meg adataidat és van lehetőséged jelszavadat, e-mail címedet megváltozatni, IWIW-re azonosítódat behelyezni /ha van oldalad, ajánlhasd magadat/, jutalékaidnak kivételének összegét beállítani, itt láthatod saját partneri azonosítódat, URL-címedet, amit saját weboldaladba tudsz illeszteni, hogy oldaladon keresztül vásárolhassanak látogatóid / URL-címet mindenki kap, tehát bármikor, ha lesz honlapod csak be kell illesztened/.

Napló – ebben a menü pontban tudod megtekinteni Admin felületen történt látogatásaidat nyomon követni.

Partnert ajánlok – itt tudsz újabb partnereket ajánlani a rendszerhez legyen az vállalkozó vagy magánszemély. Lehetőséged van saját Admin felületeden keresztül is regisztrálnod az új partnert, illetve e-mailt küldeni neki saját azonosítóddal, hogy nézze meg az oldalt majd rajtad keresztül csatlakozzon. Ezeket az elküldött E-mail ajánlásaidat is nyomon tudod követni a statisztikákban. Partnert ajánlani csak saját Admin felületedről tudsz.                                                        Regisztrálj és csatlakozz, építsd ki saját magad hálózatát!     Regisztráció

                                                                                                   Sok sikert kíván a FOTOPARTNER Team!

FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek