Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2020. 4. 1, szerda, Hugó napja van. Holnap Áron napja lesz.

Miről szól a FOTOPARTNER Partnerprogram?
A Partnerprogram lehetőséget, és további plusz jövedelmet biztosít számodra azzal, hogy saját, vagy céged honlapjába illesztve több új szolgáltatással /On-line fotószolgáltatás, fényképes ajándéktárgyak, hímzés, gravírozás/ is bővülhetsz. A FOTOPARTNER által készített egyedi fényképes ajándéktárgyak egyediségüknél fogva nagyon kedvelt ajándékok a vásárlók körében. Vezesd be ezeket a szolgáltatásokat honlapodra, és adj egy újabb pénzkereseti lehetőséget magadnak. Saját Admin felületeden a Fotoadmin.hu oldalon tudod majd követni, ellenőrizni forgalmadat.  Partnerprogram

Kérdezz-felelek
A leggyakrabban feltett kérdések a Fotopartner oldalról. Miért jó ez nekem?  Kérdezz-felelek

Hogyan tudok még több pénzt keresni a Partnerprogrammal?
Amennyiben további nagylátogatottságú oldalt/oldalakat ajánlasz nekünk Partneri együttműködésre, abban az esetben a forgalmuk után részesedést kapsz, amelyet úgyszintén a saját Admin felületeden a Fotoadmin.hu oldalon tudsz majd követni, ellenőrizni.

Vállalja-e a FOTOPARTNER akár egy darab termék legyártását is? Mennyi a minimum rendelhető mennyiség?
A FOTOPARTNER egyik fő profilja az egyedi fényképekkel ellátott ajándéktárgyak gyártása, így természetesen vállalja egy-egy darab termék legyártását is. A weboldalon található árak egy db termék legyártására vonatkoznak, amelyek tartalmazzák az alapanyagok árát, /tányér, bögre, törölköző, medálok/ a kép felvitelének költségét, /hímzés, gravírozás, transzfernyomás/ és az Általános Forgalmi Adót is.

Az árakat hol találom?
A részletes árlistát az Árlista linkre kattintva tudod elérni a nyitólapon.

A FOTOPARTNERNÉL nem szükséges előre fizetni?
Nem! A FOTOPARTNER nem kéri el előre a megrendelt termék vételárát, hogy ezzel is fokozza a gyors kiszolgálást, vásárlóinak elégedettségét.

Milyen fizetési lehetőségek vannak?
A Magyar Posta, illetve a futárszolgálaton keresztül elküldött termékek ellenértékét a kézbesítő futár veszi át és továbbítja a FOTOPARTNER részére. A Pay-Pal rendszerén keresztül is tudsz felénk fizetni. Ez egy nemzetközi szinten elfogadott és igen gyakran használt biztonságos, rugalmas és gyors utalási lehetőség.

Hogyan fizessek a Pay-Pal rendszerén keresztül?
Oldalunkon, megrendelésednél kiválasztod ezt a fizetési lehetőséget, majd a tovább gombra kattintva automatikusan a Pay-Pal bejelentkező oldalára kerülsz, ahol regisztrációd után az ott leírtakat követően tudsz fizetni. A későbbiekben, ha fizetni szeretnél csak e-mail címedet, és jelszavadat kell megadnod. Ez a fizetési módozat az egész világon elterjedt, és abszolút biztonságos, 128 biten titkosított rendszer.

Hogyan tudok fényképes ajándékokat vagy fotókidolgozást rendelni?
A termékeket a weboldalon keresztül tudod megrendelni, személyesen, a kapcsolat menüpontra kattintva az ott feltüntetett FOTOPARTNER üzletében is.

Milyen formátumban tudom eljuttatni a fényképemet?
On-line ajándék megrendeléskor, illetve fotókidolgozáskor a JPEG, GIF és PNG formátumú digitális felvételeket tudjuk fogadni, amelyeket a megrendelésed folyamán tudsz feltölteni a szerverünkre. Amennyiben a kívánt kép nem digitális formátumú, hanem hagyományos, eredeti papírkép, akkor azt beszkennelheted Te magad is, vagy egy erre szakosodott üzletben /általában fénymásoló szalonokban/, vagy a kapcsolat menüpontra kattintva az ott feltüntetett FOTOPARTNER üzletében személyesen is le tudod adni megrendelésedet, az adott képeddel együtt.

Milyen méretű és felbontású képeket küldjek a különböző termékekre?
Minden termékünk leírásánál szerepel az elkészítéséhez szükséges minimális és optimális képméret.

Vállalják-e a fényképek átalakítását, korrekcióit az ajándéktárgyra?
Amennyiben szükséges a képeket korrigálni, méretezni, színkorrekciót, retusálást azon elvégezni a jobb minőség érdekében, akkor azt természetesen megtesszük. Ha további extra kérésed van a képeiddel kapcsolatban, azt írd meg részünkre a megrendelés adatai oldalon a szövegdobozba.

A megrendelésemről kapok E-mail értesítést?

Igen. Sikeres megrendelésedet követően minden esetben a szerverünkről azonnal kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amely tartalmazza a megrendelésed adatait, valamint egy megrendelési megerősítőt. Ennek aktiválása után lép életbe megrendelésed, és kezdjük el annak legyártását.

A vásárlásomat vissza kell igazolnom E-mailban?
Igen, kapsz tőlünk egy megrendelési megerősítőt. Sikeres megrendelésedet követően minden esetben a szerverünkről azonnal kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amely tartalmazza a megrendelésed adatait, valamint a fent említett megerősítőt. Ennek aktiválása után lép életbe megrendelésed, és kezdjük el annak legyártását.

Kitöltöttem a megrendelőlapot, de nem kaptam semmilyen visszaigazolást. Mi a probléma?
Amennyiben nem érkezik ilyen levél, akkor valószínűleg valami hiba történt a megrendelés folyamán és az adatok nem kerültek be az adatbázisunkba. Ebben az esetben kérjük, hogy újból, figyelmesen töltsd ki a megrendelőlapot!
Főleg ingyenes e-mail szolgáltatók esetében előfordulhat, hogy a levelezőszerverek túlterheltsége miatt a visszaigazoló e-mail csak több órás késéssel érkezik meg. Amennyiben a megrendelést követően több óra múlva sem kapsz visszaigazolást, akkor kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot az info kukac fotopartner . hu e-mail címen.

Rendelhetek egyszerre több terméket?
Igen. On-line áruházunk lehetőséget biztosít számodra, hogy akár egyszerre több, különböző jellegű terméket is egyidejűleg megrendelhess, majd azokat a kosaradban meg is tekintsd.

Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelt terméket?
A megrendelésedtől számított maximum 3 munkanap elteltével átadjuk a már kész termékedet a Magyar Posta részére, illetve futárszolgálatot végző partnerünknek.

Milyen minőségűek a FOTOPARTNER termékek és alapanyagok?
Maximálisan törekszünk arra, hogy a fotókidolgozásunk valamint az ajándéktárgy gyártsunk /transzfernyomás, hímzés, gravírozás/ minősége kifogástalan legyen. Ehhez a legjobb minőségű alapanyagokat és a világ élvonalában álló technikai eszközöket használjuk, valamint a gyártás teljes folyamata alatt a lehető legnagyobb odafigyeléssel, körültekintéssel igyekszünk minden vásárlónk igényét kielégíteni.Ingyenes-e a Myalbum.hu /e-fotóalbum/ használata?    www.MyAlbum.hu
Igen, 3000 db kép feltöltéséig nem kell fizetned érte, teljesen ingyenes. De további képfeltöltésre ad lehetőséget számodra a Myalbum.hu azzal a Deluxe csomaggal, amellyel további 3000 darab kép feltöltését biztosítja számodra a rendszerbe.

Kell-e regisztrálnom ahhoz, hogy képeket tölthessek fel a Myalbum-ba és albumokat készíthessek?
Igen, a rövid regisztráció során felhasználó nevet és e-mail címet szükséges megadnod. Ez utóbbit csak arra használjuk, hogy veled kommunikáljunk, más célra nem.

Ki tekintheti meg a fotóimat a Myalbum oldalon?
Mindenki, vagy csak az, akinek erre felhatalmazást adsz (albumaidat mások számára nyilvánossá teheted, vagy jelszóval véded őket és csak az általad kiválasztott személyeknek engedsz betekintést. Készíthetsz magadnak teljesen titkos, privát Myalbumot is.)

Hány darab képet tölthetek fel a Myalbum.hu oldalra , készíthetek-e több albumot is?
Térítésmentesen 3000 darab képet tölthetsz fel, albumot pedig amennyit csak akarsz kb. 5 GB férőhelyen.

Mi történik a Myalbum.hu-ra feltöltött képekkel?
A rendszer a képeidet az albumhoz szükséges méretűre igazija, így az On-line Myalbumban megtekinthető legnagyobb képméret 1024x1024 pixel.

Mi történik az eredeti képekkel?
Az eredeti felvételeidet, képeidet a képarchiválás szolgáltatásunk keretében nagy kapacitású, saját üzemeltetésű biztonságos szervereinken tároljuk, így azok a saját gépeden nem foglalnak el feleslegesen tárhelyet. Ezek a képek az Internetről közvetlenül nem láthatók, nem elérhetőek, tehát az illetéktelen látogatók elől rejtve maradnak, nem megtekinthetőek. A képeket addig tároljuk, ameddig érvényes regisztrációval rendelkező felhasználója vagy a Myalbum.hu oldalnak. Kérheted, hogy CD-re vagy DVD-re kiírjuk képeidet, majd azt címedre kipostázzuk.Hogyan léphetek be a DigiMarket.hu /Fotóáruház/ oldalaira, ha vásárolni szeretnék?   www.DigiMarket.hu
A webáruház oldalait regisztráció nélkül is megtekintheted, ám ha rendelni szeretnél, előbb regisztrálnod szükséges.

Hogyan rendelhetek termékeket a DigiMarket.hu /Fotóáruház/ oldalain?
A vásárlás során, a regisztrációd után, a felajánlott menüpontoknak megfelelően lehetőséged van a kiválasztott tételek megrendelésére, illetve azoknak törlésére egyaránt. Ha rendelni szeretnél a kosaradba elhelyezett termékekből, az oldal jobb felső részén a "Kosár tartalma" mezőben az "Elküld" gombra kell kattintanod. Ezt követően már csak az adataidnak esetleges módosítása vagy jóváhagyása van hátra, illetve a fizetés és átvétel módjának kiválasztása.

Mennyi idő alatt szállítja ki a fotóáruház részemre a megrendelt terméket?
A DigiMarket.hu a megrendeléseket, a beérkezésüket követő munkanaptól számított max. 3-7 munkanapon belül kiszállítja részedre. Ettől eltérő szállítási határidők az adott árucikknél külön megjelölésre kerülnek. Pl.: Fotókidolgozás, ajándéktárgyak, fényképezőgépek megrendelésénél.
Amennyiben a termék nincs raktáron, úgy e-mail és/vagy telefon útján értesítünk ki a várható szállítás idejéről.

Milyen időpontban szállítják ki a megrendelésemet?
A megrendelt termékeket szerződött futárszolgálatunkkal juttatjuk el az általad megadott címre. A kiszállítás munkaidőben, azaz napközben a 8-16 óra közötti időtartamban zajlik.

Amennyiben kis értékű, kevésbé törékeny termékről van szó, úgy azt postai utánvéttel is feladjuk. A kiválasztott árút, a rendelés visszaigazolásától számított max. 3 munkanapon belül átadjuk a Magyar Posta Rt részére, mint utánvétes postacsomag, illetve a velünk szerződött futárszolgálat részére.

Milyen garanciát biztosít a termékekre a DigiMarket.hu?
A DigiMarket.hu az általa forgalmazott termékekre a 151/2003 /IX.22/ Kormányrendelet alapján, 12 hónap (1 év) garanciát, jótállást, és további 12 hónap szavatosságot vállal. Ettől bizonyos esetekben eltérhet a garancia, de ezt minden esetben a készülék csomagolásán külön feltüntetjük (pl.: memóriakártyák)

Hogyan regisztrálhatok a Digimarket.hu oldalon?
Kattints a "Regisztráljon" linkre, a bal felső sarokban lévő "bejelentkezés" beviteli mező alatt. A regisztrációnál csupán a nevedet, címedet, e-mail címedet, telefonszámodat, a jövőbeni azonosítódat (felhasználóneved) és a 2x megerősített jelszavadat szükséges megadnod. Ha már regisztrált vásárlónk vagy, és szeretnél bejelentkezni, egyszerűen csak írd be nevedet és jelszavadat a megfelelő ablakokba.Mennyibe kerül a hirdetés feladása az Aprotuti.hu oldalon?   www.AproTuti.hu
Az apróhirdetés feladása mind magánszemélyek, mind cégek számára teljesen ingyenes, fizetned csak a kiemelt kiemelésért kell, illetve a fizetett bannerekért /hirdetések/.

Miért jó nekem az ingyenes Aprotuti.hu hirdetési lehetősége?
Amennyiben el szeretnéd adni megunt fényképezőgépedet, fotóstáskádat, lencsédet vagy bármely fotózással kapcsolatos kiegészítőidet, úgy azt az Aprotuti.hu oldalon ingyenesen, díjmentesen megteheted. Így több és nagyobb lehetőséged van arra, hogy hamarabb tegyél túl olyan terméken, termékeken, amelyeket meguntál vagy jobbra, nagyobbra szeretnél kicserélni.

Kik hirdethetnek az Aprotuti.hu oldalon?
A rendszer használata 10 hirdetésig ingyenes, térítésmentes. Egy hirdetésen belül csak egy termék vagy szolgáltatást hirdethetsz meg. Amennyiben további hirdetéseket szeretnél elhelyezni az oldalon, kérjük lépj velünk kapcsolatba a megadott e-mail címen. Az oldal tartalmilag minden belföldi és külföldi, jogi vagy magánszemély részére elérhető.

Szeretnék más egyéb fotózással kapcsolatos hirdetéseket is figyelemmel kísérni az Aprotuti.hu oldalon, van erre lehetőségem?
Igen, ha a rovatfigyelő segítségét használod, ahol folyamatos tájékoztatást kérhetsz a fotózással kapcsolatos kiegészítőkről megjelenő hirdetések tartalmáról.

Szeretnék más egyéb hirdetéseket is figyelemmel kísérni az Aprotuti.hu oldalon, van erre lehetőségem?
Természetesen a rovatfigyelő segítségével bármilyen más egyéb nem fotózással kapcsolatos hirdetésekről is kérhetsz folyamatos tájékoztatást illetve adhatsz is fel ingyenesen más témakörben hirdetéseket.
Ha további kérdéseid lennének a Fotopartner oldalról...

Miért jó ez nekem?   Kérdezz-felelek
FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek