Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2020. 4. 1, szerda, Hugó napja van. Holnap Áron napja lesz.

Adatvédelem
A Simultan d.o.o. Hrvatska magyarországi Franchise Partnere és üzemeltetője a SimultanColor Kft. és a Simultan-Color kereskedelmi szolgáltató Ipari KFT. mint Fotopartner On-line fotó és ajándékrendelő webáruház. Székhelye: 8230. Balatonfüred, Jókai u. 27. továbbiakban Fotopartner.

A Fotopartner a személyes adatok gépi feldolgozása során az alábbi adatkezelési szabályokat érvényesíti, alkalmazza oldalán.

A Fotopartner weboldalak felületén, az adatok tekintetében, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvényben meghatározottak alapján adatkezelőnek minősül, továbbá az 1995. évi CXIX. Törvény, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló, név és lakcímadatok kezeléséről, majd az 1998. évi VI. törvényének megfelelően garantálja a Felhasználók személyes adatainak védelmét. A Fotopartner a személyes adatok védelme érdekében garantálja, hogy a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat kifejezett írásos hozzájárulás vagy törvényi felhatalmazás hiányában nem adja ki harmadik fél részére. Kivételt képez ez alól, ha a személyes adatok kiadására a Fotopartner-t valamely hatóság jogszabály alapján erre kötelezi.

A Felhasználók hozzájárulnak, hogy a Szolgáltató kezelje és tárolja a Felhasználók személyes adatait. Az oldalon elhelyezett személyes adatok, tartalmáért a felhasználó felelősséggel tartozik. A Szolgáltató kijelenti, hogy Felhasználói által megadott minden adatot, bizalmas információt, tényt bizalmasan kezel. Szolgáltató ugyanakkor fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben Felhasználóval szemben a szolgáltatással való visszaélés vagy egyéb bűncselekmény gyanúja merül fel, annak személyes adatait, az őt felkérő illetékes hatóságok részére átadja.

Felhasználói számára a Szolgáltató lehetőséget biztosít, hogy a róluk tárolt adatokat bármikor megtekinthessék, szükség esetén módosíthassák, vagy regisztrációjukat, partneri szerződésüket az előre meghatározott módon megszüntessék, törölhessék.

A Felhasználó személyes adatainak megadása egyéb más célra /további felhasználásra/ csak az érintett kifejezett írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

A Felhasználói adatokba kizárólag csak a Szolgáltató által erre felhatalmazott munkatársak tekinthetnek bele. A Felhasználókról tárolt személyes adatokat (beleértve az e-mail címet is) a Szolgáltató harmadik fél részére nem szolgáltatja ki.

A Szolgáltató gondoskodik, maximálisan figyel arra, hogy szolgáltatásai révén a Felhasználókról megszerzett adatok felhasználása megfeleljen a mindenkor érvényben lévő hatályos magyarországi jogszabályoknak.

A Webáruházat szolgáltató az év 365 napján, a nap 24 órájában On-line kap technikai támogatást a karbantartó, saját szervereinek helyet adó Internet szolgáltató cégtől, hogy a szolgáltató oldalai a lehető legbiztonságosabban működjenek, üzemeljenek. Ugyanakkor, mint a Webáruházat szolgáltató, és a technikai hátteret biztosító Internet szolgáltató és karbantartó cég egyaránt törekszenek arra, hogy a szolgáltató internetes weboldalainak hozzáférése, adatainak biztonsága folyamatos és hibamentes legyen. De az Internet, mint technológia, valójában az információk megosztására hivatott szolgálni, ezáltal széleskörben mindenki részére hozzáférhető, használható azok részére is, akik azt szándékosan kár okozása céljából használják. Ezért a szolgáltatók nem tudják 100%-os biztonsággal garantálni, és nem vállalnak felelősséget az esetlegesen fellépő hibákért, melyek az oldalak nem megfelelő működését Pl. adatvesztését, megrongálódását, megsemmisülését okozzák. Továbbá nem tudnak felelősséget vállalni az információk biztonságáért a természeti csapások, a bűncselekmény esetén illetéktelen kezekbe kerülő információkért.

A szolgáltató vállalja, hogy regisztráció, stb. (egyéb e-mail cím megadás) során a Felhasználók által megadott e-mail címekre nem küld sorozatos leveleket, kivéve a szolgáltató Webáruházainak szolgáltatásaihoz kapcsolódó tájékoztató jellegű anyagokat tartalmazó e-maileket, melyek fogadásába a tagok regisztrációjukkal beleegyeznek.


A szellemi tulajdon védelme

A Simultan - Fotopartner - szellemi tulajdonának védelme.

Az oldalainkon regisztrált felhasználóink, az oldalainkat használók elismerik, hogy a szolgáltatásokhoz és az azt képező szellemi tulajdonhoz (képanyagok, szöveges tartalmak...) kapcsolódó valamennyi jog (tulajdonjog), cím és érdekeltség a Simultan d.o.o. (Fotopartner - Simultan-Color Kft., illetve SimultanColor Kft.) tulajdonát képezik, azok a nemzetközileg elfogadott szellemitulajdon-jogi törvények védelme alatt áll. Tilos a szolgáltatásaink tartalmának robotokkal vagy más automatizált eszközökkel, illetve manuális eljárásokkal való megfigyelése és másolása. Továbbá mint tagnak és felhasználónak is szigorúan tilos a szolgáltatásaink sokszorosítása, módosítása vagy másolása, továbbá az abból származó más munkák létrehozása.

Az oldal felhasználóinak szellemi tulajdonának védelme

A Simultan - Fotopartner nem tart igényt az általad (felhasználói által) a Szolgáltatásokban vagy ennek révén küldött, közzétett vagy megjelenített tartalmaid tulajdon jogára. A Simultan d.o.o. - Fotopartner szolgáltatásaival elküldött, közzétett vagy megjelenített tartalmaidra (Blogok, apróhirdetések, nyereményjátékok, fotópályázatok, szavazások, emlékkönyv...) vonatkozó összes szabadalom, kereskedelmi védjegy és szerzői jog téged (vagy az eredeti jogtulajdonost) illeti, viszont ezen jogok védelme, tiszteletben tartása is csak a te teljes felelősséged. Azzal, hogy publikus (nyilvános) hozzáférésre szánt tartalmaidat a Fotopartner szolgáltatásaiban vagy ezek révén elküldöd, közzéteszed vagy megjeleníted, egy egész világra kiterjedő, nem kizárólagos, díjmentes licencet biztosítasz a Simultan d.o.o. - Fotopartner részére a tartalmaid sokszorosításához, közzétételéhez és terjesztéséhez a Fotopartner szolgáltatásaiban, partner szolgáltatásaiban és egyéb más oldalakon. Tehát, az oldalra feltöltött tartalmaiddal kapcsolatosan felhatalmazod a Szolgáltatót, hogy azokat, vagy azok egyes részeit, kivonatait..., különböző saját internetes oldalain, egyéb más oldalakon megjelenítse. A megjelenítés mindig a lehetőségek szerint a forrás megjelölésével történik.


A Simultan - Fotopartner mindemellett fenntartja a tartalmak fogadásának, közzétételének vagy megjelenítésének elutasítására vonatkozó jogát, melyet saját belátása szerint gyakorolhat.

Te, mint felhasználó a tartalmak közzétételével kifejezed és garantálod, hogy a fenti jog átruházásához szükséges valamennyi vonatkozó joggal és felhatalmazással rendelkezel. Azaz mint felhasználó, aki a Simultan - Fotopartner szolgáltatásaiban való részvételeddel vállalod, kijelented, hogy a közzétett tartalmak helytállóak és hogy valamennyi szükséges, vonatkozó összes joggal (szabadalom, kereskedelmi védjegy, szerzői jog, felhatalmazás) rendelkezel az oldalak használatához, a fent említett jogok átruházásához.

Ha úgy véled, hogy szerzői jogaidat megsértették a Szolgáltatások használata során, a jogsértés bejelentését megteheted az info@fotopartner.hu címen.


Céginformáció

A Simultan d.o.o. Hrvatska magyarországi Franchise Partnere és üzemeltetője a SimultanColor Kft. és a Simultan-Color kereskedelmi szolgáltató Ipari KFT. mint Fotopartner (fotó-ajándék, fotóalbum, apróhirdetések, netwiw, cafepress, galiba...) 8230. Balatonfüred, Jókai u. 27. Elérhetőség: info@fotopartner.hu

A Fotopartner weboldal tulajdonosa a SIMULTAN d.o.o. (društvo s organičenom odgovornošću za fotografske dijelanosti i trgovinu.) Djelatnost - FOTOGRAFSKE DJELATNOSTI - Brojcana oznaka podrazreda: 74810 -

Székhelye: Hrvatska - Istra, Opcina Vižinada u našelju Vranje Selo bb, 52447 Vižinada Ulica-zašelak Vranje Selo, kučni broj 1/a. MBS:04013606Fotopartner Team - 2007-2020FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek