Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2020. 4. 1, szerda, Hugó napja van. Holnap Áron napja lesz.
KulcstartóKulcstartók

Rendelj valami praktikusat, ami maradandó, bármikor magadnál hordhatod, szép és mutatós is egyben! Rengeteg olyan dolog van, ami ebbe a kategóriába beletartozik, ám itt most műanyag kétoldalas kulcstartók, illetve fotógravírozott fém kulcstartók közül választhatsz a széles és színes skáláról. És hogy milyen formát öltsön a kulcstartód? Legyen rajta egy helyes kis kép gyermekedről, unokádról, szerelmedről. Vagy egy jó kis kép a galériánkból? Egy skarabeusz bogár, egy jó grafika szöveggel, esetleg egy poénos, humoros idézet? A lehetőségeid tárháza végtelen. Válassz képgalériánkból, tölts fel saját képet egyedi kulcstartódra és készíttesd el fényképpel, fotógravírozással.
Műanyag kulcstartó
Ezeket az átlátszó, műanyag foglalatú kulcstartókat mindkét oldalán el tudod látni fényképpel, grafikával, szöveggel. Rendelj gyermeked, kedvesed, barátod képével kétoldalas egyedi fényképes kulcstartót.
Tovább a megrendeléshez
Fényképes fém kulcstartó
Itt választhatsz, rendelhetsz magadnak egyedi fényképes fém kulcstartót. Hátoldalán kedvenc autód márkajelével gravírozva, majd az elolapjára egy általad készített jól sikerült fotót tudsz színesben elhelyezni.
Tovább a megrendeléshez
Fotógravírozott fém kulcstartó
Itt lehetoséged van fémkulcstartód hátoldalára kedvesed, barátod, szeretted fényképével fotógravírozást szerkesztened, megrendelned. Kulcstartód elolapján kedvenc autómárkád márkajele foglal helyet színesben.
Tovább a megrendeléshez
FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek