Lehetőségek
Ajánló

Írd meg ötleted , véleményed Hozzászólások , fórum, tippek


Oldal ajánló Ha meg vagy elégedve velünk, akkor ajánld oldalunkatMa 2020. 4. 1, szerda, Hugó napja van. Holnap Áron napja lesz.
Fotókristály
Fotókristály - Photo CRYSTAL


A 2D-s Fotókristály egyedülállóan csodálatos és csillogó fényképes ajándék! Válassz a Neked legjobban tetsző kristályok közül, töltsd fel fotódat, szerkeszd meg ajándékodat, majd rendeld meg és néhány nap múlva kapsz egy saját képeddel ellátott, varázslatosan szép, egyedülálló fotókristályt. A fotókristályt ajándékdobozba csomagolva küldjük el részedre.


Az elégedettséged Garantált!     Tovább a rendeléshez


Fotókristály, a legszebb egyedi fényképes ajándék. Szeretnéd, hogy egy igazán különleges, briliáns ajándék kerüljön kedvesed, szeretted, legjobb barátod asztalára? Szeretnéd, ha minden pillanatban rád gondolna a megajándékozott? Örülnél, ha erre a csodálatos fotókristályra pillantva odahaza, vagy akár a munkahelyén /az íróasztalon/ mindenkinek Te jutnál az eszébe? Szeretnéd, hogy a megajándékozottra egy ilyen szépen csillogó fotókristályból tekintsen vissza kedvese, barátja? Akkor válassz a fotókristályok közül és lepd meg azt, aki igazán közel áll hozzád!


A fotókristály /Photo Crystal/ a 2D-s hatásának, valamint ragyogásának, egyediségének köszönhetően, egy csodálatos, nem mindennapi, igazán méltó, megfelelő ajándék lehet születésnapra, névnapra, esküvőre, évfordulóra, diplomaosztóra, bérmálásra, keresztelőre, vagy akár anyáknapjára, ballagásra. Továbbá meglephetsz vele mindenkit bármely egyéb nevezetes ünnepre, alkalomra is. Üzleti és céges ajándékok, reklámajándékok számára is kiváló ötlet, ez az egyedi eljárással készült meglepetés. Mindenkit megajándékozhatsz ezzel a teljesen egyedi ajándékkal, legyen az csepp, alma, téglalap, könyv, ellipszis alakú, szív vagy kerek formájú saját talpazaton. A fotókristályok számos méretben és formában rendelhetőek.


Képeidet egy modern és egyben új technológiával visszük fel el az időtálló kristályokra. A papír fényképektől eltérően a csillogó kristályon soha nem fognak elhalványulni, megfakulni képeid. A fotó kristályra /Photo Crystal/ is apró részletességgel, kiváló minőségben tudjuk elkészíteni, felvinni a színes képedet, melyek így tökéletes minőségben látszódnak. Választhatsz sok féle formából, de választhatsz kristályból akár kulcstartót is, kerek vagy téglalap kivitelben.


Rendelj egyedi fényképes fotókristályt, ajándékozz örömet!

Tovább a rendeléshez
Minden fotókristályt
díszdobozba csomagolunk
és hozzá
saját polír kendőt adunk!
FOTOPARTNER - Photo CRYSTALHonnan ered a kristály elnevezés?

A crystallos szót az ókori görögök az átlátszó kvarc megnevezésére használták. A szó eredeti jelentése: „fagyott jég". Az antik világban úgy hitték, hogy a kvarckristály messzi hegyóriások barlangmélyi állóvizeiből képződik a nagy hideg hatására, igen-igen hosszú idő alatt.


FOTO Partner © 2007
Adatvédelmi elveink
Felhasználási feltételek